به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اراک؛ با پررنگ شدن بحران آلودگی هوای کشور و دست و پنجه نرم کردن بسیاری از شهرها با مسئله ای که هر سال ابعاد تازه تری پیدا می کنه خیلی ها به تکاپو افتادند.
یکی از شهروندان اراکی می گوید: بیشتر برای انجام کارهای روزمره از وسایل نقلیه عمومی از جمله اتوبوس و تاکسی استفاده می کنم و یا ترجیحا بصورت پیاده به کارهای روزمره خود می رسم.
برای کاهش آلودگی هوا ابتکار جوان اراکی در فضای مجازی به کمک آمده و توانسته حامیان بسیاری را برای پویش سه شنبه های بدون خودرو جذب کند.
بختیاری ، صاحب ایده و مدیر پویش مجازی سه شنبه های بدون خودرو گفت: سه شنبه ها روزی است که اوج آلودگی هوا است و تردد خودروها در روزهای سه شنبه و چهارشنبه بیشتر است و این پویش به همین دلیل برای روزهای سه شنبه انتخاب شد و 95 درصد استانها به این پویش پیوستند و مردم و ارگانهای دولتی بسیاری از این پویش حمایت کرده اند.
این پویش توانسته بسیاری از دوستداران محیط زیست را در سراسر کشور از جمله مدیران ، تشکل های مردم نهاد د، بازیگران ، هنرمندان و ایرانی های مقیم امریکا ، نروژ و آلمان را با خود همراه سازد.
اخوان رئیس شبکه محیط زیست استان مرکزی پیام این پویش را تقویت حس مسئولیت پذیری اجتماعی در افراد ، منطق استفاده صحیح از ابزارها و افزایش روحیه مطالبه گری اجتماعی عنوان کرد و افزود: شعار این پویش نیز "بیاید برای داشتن اسمانی آبی و زندگی سالم یک روز از خودروی شخصی استفاده نکنیم " است.
ابتکار جوان اراکی واکنش خانم دکتر ابتکار را هم در پی داشته است و باعث شده که رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست هم حامی این پویش شود.
روزانه افراد زیادی حمایت خود را از ین پویش اعلام می کنند و امروز هم در حرکتی خودجوش کارکنان دانشگاه اراک حامی این پویش شدند.
یکی از کارکنان دانشگاه اراک گفت: به دلیل مشغولیت کاری خیلی وقت ورزش کردن نداشتم تا اینکه با دوستان تصمیم گرفتیم صبح ها را با دوچرخه سرکار بیاییم و این کار باعث شادابی در محیط کار و زندگی ما شده است.
طراحان سه شنبه های بدون خودرو امیدوارند شهروندان ایرانی برای رهایی از معضل الودگی هوا و حفظ ایمنی و سلامت خود به چالش انها پاسخ مثبت دهند.
انتهای پیام / ف