فرماندار شهربابک از توزیع و پخت نان سنتی کرنون این منطقه با مجوز رسمی وزارت بهداشت برای نخستین بار در کشور، خبرداد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ شریفی از عرضه نان سنتی کرنون به صورت بهداشتی و بسته بندی شده با برند نامیس در سطح بازار خبر داد گفت: باید از توزیع نان کرنون به صورت فله ای در سطح بازار جلوگیری شود.
وی با اشاره به ثبت ملی نان کرنون محلی شهربابک در سال ۱۳۹۱ ، افزود: برای رعایت بهداشت از این به بعد باید نان های کرنون بسته بندی شده و با برچسب خاص عرضه شوند.
شریفی با تأکید بر این که باید بر نانوایی های خانگی نظارت بیشتری صورت گیرد، خاطر نشان کرد: این نانوایی ها باید برای ادامه فعالیت خود تاییدیه بهداشت داشته باشند تا نان کرنون که یکی از سوغات های شهرستان است، بهداشتی و با کیفیت در بازار عرضه شود.
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.