به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان؛ شریفی از عرضه نان سنتی کرنون به صورت بهداشتی و بسته بندی شده با برند
نامیس در سطح بازار خبر داد گفت: باید از توزیع نان کرنون به
صورت فله ای در سطح بازار جلوگیری شود.
وی با اشاره به ثبت ملی نان کرنون محلی شهربابک در سال
۱۳۹۱ ، افزود: برای رعایت بهداشت از این به بعد باید نان های کرنون بسته بندی
شده و با برچسب خاص عرضه شوند.
شریفی با تأکید بر این که باید بر نانوایی های خانگی
نظارت بیشتری صورت گیرد، خاطر نشان کرد: این نانوایی ها باید برای ادامه فعالیت
خود تاییدیه بهداشت داشته باشند تا نان کرنون که یکی از سوغات های شهرستان است،
بهداشتی و با کیفیت در بازار عرضه شود.
انتهای پیام/ی