کریم امیری معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: در سال گذشته در برخی موارد شاهد انتقال عفونت در بیمارستانها بودیم و فرد مبتلا به این بیماری، کادر درمانی را آلوده می کرد اما خوشبختانه امسال حتی یک مورد از انتقال عفونت در بیمارستانها نداشته ایم.
وی ادامه داد: بیماری تب کریمه کنگو در حیوانات علائم مشخصی ندارد و ممکن است ظاهر حیوان سالم اما ویروس و بیماری باشد بنابراین رعایت نکات بهداشتی در هر حیوانی که نگهداری یا ذبح میشود، اصل اساسی در پیشگیری از این بیماری است.
معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی تصریح کرد: ما سعی و تلاش خود را برای اطلاع رسانی برای افراد شاغل در کشتارگاهها و افرادی که حیوانات را ذبح و روستائیان این است که اگر قصد استفاده از گوشت تازه ذبح شده را بدون رعایت نکات بهداشتی که مهمترین آن، استفاده از دستکش است را داشته باشند.
امیری اضافه کرد: بیماری تب کریمه کنگو در دنیا 30 درصد و در ایران حدود 10 درصد بود که به دلیل نظارت و مراقبتهای دقیق و آمادگی بالای کادر درمانی و عملکرد مطلوب وبالای وزارت بهداشت نسبت به این بیماری شاهد کاهش مرگ و میرهای ناشی از این بیماری در کشور بوده ایم.
وی گفت: رعایت نکات بهداشتی در هر حیوانی که نگهداری یا ذبح میشود، اصل اساسی در پیشگیری از این بیماری است.
معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی تصریح کرد:در شروع این بیماری 53 نفرمبتلا به این بیماری داشتیم که در حال حاضر این بیماری به 4 نفر رسیده است.
امیری یادآور شد:خوشبختانه امسال حتی یک مورد از انتقال عفونت در بیمارستانها را در سطح کشور نداشته ایم.
انتهای پیام /