750 تن قارچ خوراكی سالانه در بابل توليد می ‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدير جهاد كشاورزی بابل از توليد سالانه 750 تن قارچ خوراكی توسط 54 واحد توليدی قارچ خانگی و يک واحد صنعتی در شهرستان بابل خبر داد.

سيد احمد طاهری متوسط عملكرد قارچ را 20 تا 25 درصد در هر تن كمپوست اشاره كرد، گفت: ميزان مصرف آب در توليد اين محصول بسيار پايين است.

وی افزود: كارگاه‌ های آموزشی به‌ صورت تئوری و عملی برای علاقه‌ مندان در اين شهرستان برگزار می ‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.