بیش از 190 تن قارچ خوراكی سالانه در شهرستان فریدونکنار تولید و روانه بازار مصرف می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدير جهادكشاورزی شهرستان فريدونكنار گفت: این قارچ ها، سالانه در 10 واحد تولیدی این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

محمد رضا ضیایی افزود: كلاس ها و كارگاه های تئوری و عملی پرورش و تولید قارچ های خوراکی برای علاقه مندان به کارافرینی در مرکز جهاد كشاورزی شهرستان فریدوندکنار دایر است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.