به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، عادل نژادسلیم اظهار داشت: استفاده حداکثری از توانمندی نیروها و متخصصان بومی از اولویت های عمده شرکت هلدینگ خلیج فارس بوده و مادامی که توان ساخت و مهندسی در کشور وجود داشته باشد، سراغ شرکت های خارجی نمی رویم.
وی تصریح کرد: از این رو با توجه به تجربه گذشته و آگاهی از توان داخلی، ساخت مخزن 2001 پتروشیمی بوعلی سینا که در اخیرا دچار حریق شد، به شرکت های داخلی واگذار شده و با تکیه بر توان داخلی بازسازی می شود.
مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس افزود: باید دید که توان داخلی در واحد پارازایلین چه میزان است، اگر این توان وجود داشته باشد، بازسازی بخش آسیب دیده پتروشیمی بوعلی نیز با تکیه بر توان داخلی ها به سرانجام می رسد.
نژاد سلیم اذعان کرد: با درخواست سازندگان داخلی برای تامین تجهیزات مجتمع پتروشیمی بوعلی، آزمون سختی برای سازندگان و شرکت های مهندسی وجود دارد که می تواند خودکفایی توان داخلی در صنعت نفت را اثبات کند.
وی با اعلام خبر بازگشت پتروشیمی بوعلی سینا طی سه هفته آینده به مدار تولید بیان داشت: برای این منظور نیاز است براساس برنامه ریزی دقیق برای رفع مشکل و راه اندازی مجدد این فاز اقدام شود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: به دنبال این حادثه سازندگان داخلی نیز برای تامین تجهیزات و نصب و راه اندازی آن بخش از تجهیزات مجتمع پتروشیمی بوعلی که دچار حریق شد، اعلام آمادگی کردند.
مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس گفت: با توجه به نظر وزیر نفت و تصمیم هلدینگ خلیج فارس می توان گفت که سازندگان داخلی باید به سرعت با تشکیل کارگروه ویژه بهترین تجهیزات ساخت داخل را تحت نظارت بازرسان فنی در شرکت های مورد نظر تامین کند
آتش سوزی در برج ٨٠٠١ با ١٢١ متر ارتفاع به عنوان بلندترین برج های پتروشیمی کشور، بامداد پنجشنبه ١٧ تیرماه تقریبا به طور کامل مهار شد.
آتش در مخزن این پتروشیمی که صبح پنجشنبه مهار شده بود بار دیگر زبانه کشید که بامداد شنبه نوزدهم تیرماه مهار شد.
به گفته مدیران شرکت بیمه ایران، این آتش سوزی 60 میلیون یورو خسارت وارد کرد.
انتهای پیام/گ