به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، سیدخلف موسوی اظهار کرد: انتقال پادگان لشگر 92 زرهی به بیرون از شهر اهواز بنا به امر مقام معظم رهبری در دستور کار بود ولی به دلیل مشکلاتی در این زمینه وجود داشت، این امر سالها محقق نشد که سرانجام در سال گذشته به توافقی در خصوص انتقال این پادگان به خارج از شهر رسیدیم و تفاهمی در خصوص تبدیل اراضی ارتش به کاربریهای شهری و مسکونی صورت گرفت.
وی افزود: اراضی پادگان لشگر 92 زرهی اهواز به فضاهای شهری و مسکونی تبدیل خواهد شد که این موضوع، فرصتی برای مدیریت شهری فراهم کرده است. با بررسیهای بسیاری که انجام شد، 70 درصد این زمینها به کاربریهای عمومی و فضای سبز اختصاص مییابد.
شهردار اهواز با بیان اینکه در توافق با ارتش، 870 هکتار از اراضی ارتش جهت بدیل به کاربریهای عمومی و شهری در اختیار شهرداری اهواز قرار میگیرد، عنوان کرد: این منطقه به یکی از زیباترین مناطق شهر اهواز از لحاظ سرانه فضای سبز و امکانات شهری و دیگر کاربریهای عمومی تبدیل خواهد شد. 28 هکتار از این اراضی نیز کاربریهای درمانی و 42 هکتار کاربری آموزش عالی خواهند داشت.
موسوی بیان داشت: تعهداتی در این خصوص وجود دارد که زیرساختها و بزرگراههایی در این منطقه ایجاد کنیم و در همین جهت، مسیر ارتباطی بلوار امام رضا(ع) و بلوار قدس با عرض 44 متر و در 6 لاین ایجاد خواهد شد و سهولت ارتباط را برای مردم فراهم خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: اولین انتخاب شهروندان برای محل سکونت، شبکه ارتباطات و تنوع و کیفیت آن است و انتظار داریم با این ایجاد این مسیر، روند سکونت در این منطقه افزایش یابد.
شهردار اهواز با بیان اینکه عدم تغییر کاربریهای عمومی خط قرمز است، گفت: در این دوره همانند گذشتگان، کاربریهای شهری به خصوص فضاهای سبز، تغییر کاربری نخواهند داشت. البته ممکن است تغییر کاربریهایی از قبل بوده باشد ولی در این دوره مدیریت شهری، اجازه تغییر کاربری را ندادیم زیرا معتقدیم که کاربریهای عمومی و شهری لازمه زندگی شهروندان است.
سید خلف موسوی اذعان داشت: منطقه کیانشهر دارای کاربریهای محلی و فرامحلههای بسیاری خواهد شد. اکنون کیانپارس به دلیل عدم پیشبینی درست در گذشته به یک منطقه شلوغ و پرتراکم تبدیل شده است که کاربریهای عمومی در آن کم است و دارای مشکلات ترافیکی بسیاری است؛ این اتفاق در کیانشهر قابل تکرار نیست.
وی با بیان اینکه در گذشته کسی پروژههای بزرگ را در اهواز شروع نمیکرد، تصریح کرد: اکنون که ما پروژههای بزرگ را آغاز کردهایم به ما انتقاد میکنند و به دلیل 10 روز تاخیر یا تقدم در پروژهها، برخی از افراد شهرداری را مورد هجمه قرار میدهند.
شهردار اهواز ادامه داد: البته در پروژههای بزرگ مسائل خاصی وجود دارد. کشور در وضعیت اقتصادی نامناسبی قرار دارد و با این حال در زمان مدیریت استاندار سابق خوزستان، دو شهر اهواز و دزفول از امکانات و اعتبارات دولتی استفاده نکردند و این دو شهر در آن مدت نه از اعتبارات نفت و نه از دیگر اعتبارات دولتی استفاده نکردند.
موسوی با بیان اینکه استاندار فعلی تصمیم گرفته است که به عمران شهری اهواز عمل کند، عنوان کرد: امیدوارم هستیم که با کمکهایی که از سوی استاندار انجام میشود شاهد تحولی در اهواز باشیم؛ تمام کارهایی که تاکنون در اهواز انجام شده از محل درآمدهای مردم و وصول شهرداری بوده است. درآمد شهرداری در سال 92، 300 میلیارد تومان بوده که در سال 93 به 900 میلیارد تومان رسید.
انتهای پیام/گ
این خبری که شما توی سایت گذاشتید چند سال که پیگیر این موضوع هستند چندیدن سال که این کار میخواستن انجام بدن ولی نشد که بشود.
بعدم این کار کی انجام میدن معلوم نیست وقتی انجام میدن که فقط دلالا بیان وست به دست مردم بیچاره که نمیرسه وقتی میخوان واگذار کنند این املاک رو به دست مردم که نمیرسه فقط دلال خواهشا این بزارید توی نظرات خواهش میکنم خواهش میکنم
با تشکر فراوان یک اهوازی از گرما و رطوبت پایان ناپذیر به داد این مردم مظلوم برسید تو روخدا