نمایش «آنتیگنه» با مضمون دور ماندن از حق‌های طبیعی مانند بسیاری از مردم جامعه روی صحنه می‌رود.

حمیدرضا هدایتی، کارگردان نمایش «آنتیگنه» در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این نمایش داستان دختری بنام آنی است که پدر و مادرش را از دست داده و در یک مغازه قصابی که متعلق به دایی او بوده، زندانی شده است.

وی افزود: در واقع حق طبیعی او که بیرون و دانشگاه رفتن است، گرفته شده و شرایطی مشابه برخی از مردمان جامعه امروزی دارد.

هدایتی در رابطه با انگیزه خود از ایجاد این اثر گفت: نمایشنامه ادیپ کم کم به سمت آنتیگنه در این کلاس کارگاهی کشیده شد و از طرفی دربرگیرنده تمام مسائل اخلاقی و اجتماعی است که در این نمایش گنجانده شده  و تماشاگر به راحتی مفهوم این اثر را متوجه می شود.

وی با اشاره به سبک نمایش خود گفت: از همان ابتدا دوست نداشتم دنبال سبک خاصی بروم و امروزه هم به گونه ای آثار تلفیق شده اند.  اما از دیدگاه افرادی که برای بازبینی اثر آمده بودند، سبک کار را پست مدرن نامیدند.

هدایتی با بیان اینکه هوش تماشاگر باید بالاب رود، اظهار داشت: برایم مهم است که تماشاگر متوجه مفهوم اثر بشود، اما باید به گونه ای نمایش اجرا شود که هوش مخاطب در دید تئاتر بالا برود.

این کارگردان در رابطه با اجرای آثاژ خود در تماشاخانه های خصوصی بیان کرد: این دومین اثرم در حوزه کارگردانی است که بسیار اتفاقی در تماشاخانه باران روی صحنه می رود. ولی در قیاس با گذشته که آثار باید در نوبت طولانی می ماندند و شرایط ویژه ای داشتند، ایجاد تماشاخانه های خصوص اتفاق بسیار خوبی است.

گفتنی است، »نمایش آنتیگنه» تیر و مرداد امسال در تماشاخانه باران ساعت ۱۹ روی صحنه می رود.




انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.