در حال حاضر حدود 70 مرکز فیزیوتراپی دولتی و خصوصی در سطح استان فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ رییس انجمن فیزیو تراپی ایران- شعبه یزد، پیرامون جایگاه فیزیوتراپی در درمان بیماران اظهار داشت: امروز طیف گستره ای از متخصصان از جمله متخصص جراحی مغز و اعصاب، ارتوپد، روماتولوژی، اورولوژیست، جراحی عمومی و متخصص فک و صورت جهت تکمیل دوره درمان بیماران، آنان را به مراکز فیزیوتراپی ارجاع می دهند که این امر علاوه بر کاهش هزینه های درمان، میزان موفقیت اعمال جراحی در بیماران را افزایش می دهد.

محمد علی دهقانی افزود: درمان بیماران با انجام فیزیوتراپی، کمترین عارضه را نسبت به مصرف دارو و دیگر روش های درمانی دارد و در حال حاضر در بیمارستان های دولتی استان، جهت بیماران بستری، فیزیوتراپی تنفسی، اندام ها و فیزیوتراپی به منظور راه اندازی بیماران انجام می شود.
وی تصریح کرد: بیشترین موارد کاربرد و انجام فیزیوتراپی جهت کاهش درد، ورم، رفع محدودیت های حرکتی، تقویت عضلات و بویژه طیفی از بیماریهای اسکلتی- عضلانی شامل گردن درد، زانو درد، کمر درد، شکستگی، در رفتگی و ضایعات ایجاد شده در ورزشکاران می باشد.

کارشناس توانبخشی اداره نظارت بر درمان دانشگاه در ادامه یادآور شد: در حال حاضر حدود 70 مرکز فیزیوتراپی دولتی و خصوصی در سطح استان فعالیت می کنند که از این تعداد، 52 مرکز خصوصی و 18 مرکز دولتی به بیماران خدمات ارائه می کنند و با اجرای طرح تحول نظام سلامت علیرغم افزایش تعرفه های فیزیوتراپی، پرداخت از جیب بیماران سیر نزولی داشته و در مراکز فیزیوتراپی دولتی، بیماران تنها 15 درصد از کل هزینه ها را پرداخت می کنند.

وی همچنین با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی یزد، دانشگاه تیپ یک می باشد از راه اندازی رشته فیزیوتراپی با پیگیری های دانشگاه علوم پزشکی یزد و انجمن فیزیوتراپی استان در آینده ای نزدیک خبر داد.


انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.