به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، به گفته ی محققین پفک دارای مقدار زیادی نمک است که می تواند به کلیه ها آسیب زده و باعث افزایش فشار خون و سکته های قلبی و مغزی می شود.
گرما دیدن شدید محصول طی فرآیند سرخ شدن منجر به ایجاد رادیکال های آزاد پراکسید می شود. این مواد سبب ابتلای افراد به سرطان ریه، سینه و مثانه می شود.
تحقیقات نشان می دهد که پفک تا 9 برابر وزن خود آب جذب می کند، بنابراین معده کودکان را پر کرده و منجر به بی اشتهایی آنها به وعده های غذای اصلی می شود. در نتیجه این امر مصرف کننده به بیماری هایی نظیر کم خونی، کوتاهی قد، پوکی استخوان و ریزش و تضعیف رشد مو پس از استفاده مداوم از این محصول می شود.
انتهای پیام/ ب