به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، محققین گفتند: خوردن انگور که حاوی منبع غنی پتاسیم است می تواند باعث کاهش فشار خون شود. از آن جا که کمبود پتاسیم اختلال های حواس و افسردگی را در سنین بالا و سالمندی به وجود می آورد، به خصوص در افرادی که میوه و سبزی های کمی مصرف می کنند.
محققین افزودند: عادت به خوردن انگور می تواند کمک کننده باشد. به علاوه انگور دارای خواص آنتی اکسیدانی فراوانی است که از طرفی می تواند از بروز سرطان جلوگیری کند.
محققین در پایان گفتند: سرطان هایی که بر اثر آلودگی هوا و خوردن فرآورده های گوشتی ممکن است به وجود بیایند می توانند توسط مصرف انگور جلوگیری شوند.
انتهای پیام/ ب