به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، مسعود گرگیج افزود: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت حدود 24 هزار تن محصول برداشت و روانه بازارهای هدف شود.وی گفت: تولید امسال میوه گرمسیری انبه رسیده در هرمزگان نسبت به پارسال 10 درصد افزایش یافته است.مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : تغذیه مناسب درختان، مبارزه تلفیقی با آفات و شرایط آب وهوایی مناسب را از عوامل افزایش تولید این محصول برشمرد.گرگیج گفت : امسال سطح زیر کشت این محصول نسبت به پارسال به دلیل تولید نهال انبه پیوندی و توزیع آن بین باغداران ، 3 درصد افزایش یافت.وی با تاکید بر اختصاص 2هزارو 808هکتار به کشت انبه در هرمزگان گفت: از این مقدار 844 هکتار نهال و 2 هزار و 44 هکتار درختان بارور با میزان تولید سالیانه 24هزارتن هستند.مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: لانگرا ، سندری ، آلفونسو ، مشک ، خیار و عروس از مهمترین ارقام کشت شده در هرمزگان هستند.گرگیج گفت: این میوه بیشتر درشهرستان های رودان و میناب کشت می شود.برداشت انبه رسیده از خرداد ماه شروع شده است و تا پایان مرداد ادامه دارد.انتهای پیام/م