به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،ناصر حیدری پوری افزود : سالیانه بیش از 77هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان به کشت سبزی وصیفی اختصاص داده می شود .
وی گفت:سالیانه بیش از 1میلیون و 300هزار تن انواع سبزی وصیفی از جمله پیاز ، گوجه فرنگی ، بادمجان ، خیار و انواع فلفل دلمه ای در استان تولید می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: تولید بذر سبزی وصیفی علاوه بر تامین نیاز داخلی استان از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است.
انتهای پیام/ف