به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،کارشناس مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی گفت: تعداد 72 نمونه شیرخام ازگاو داری های صنعتی و مراکز جمع آوری شیر در سطح استان اصفهان اخذ و به آزمایشگاه های مرجع سازمان دامپزشکی کشور واقع درادارات استان های خراسان رضوی، آذربایجان غربی، قزوین و آزمایشگاه مرکز ملی تشخیص، جهت پایش باقیمانده ها ارجاع شد.
خامسی پور با اشاره به اجرای دومین طرح ملی پایش در سال جاری عنوان کرد: دومین طرح پایش باقیمانده های دارو، سموم و فلزات سنگین از انتهای سال 94 با پایش فرآورده عسل انجام شد و دومین مرحله از طرح ملی مذکور در تیرماه سال جاری بر روی فرآورده شیر خام به صورت هماهنگ در کلیه استان های کشور اجرایی شد.
وی افزود: استان اصفهان به عنوان قطب تولید شیر کشور با میزان تولید روزانه حدود 3 هزار تن شیر خام، بیشترین میزان نمونه گیری در بین کل استان های کشور را به خود اختصاص داده است.
دکتر خامسی پور در ادامه افزود: طرح ملی پایش فرآورده های خام دامی تا پایان سال جاری بر روی سایر فراورده های خام دامی از قبیل تخم مرغ،
ماهیان سردآبی- قزل آلا، ماهیان گرم آبی -کپور، مرغ و آلایش های خوراکی طیور و گوشت قرمز و آلایش های خوراکی دامی و انواع خوراک دام،طیور
و آبزیان انجام می شود.
انتهای پیام/م