به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مجتبی باقی در نشست خبری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شبکههای توزیع برق در حکم مویرگهای شبکه برق در سرتاسر شهرستان پراکنده هستند، تصریح کرد: در سطح شهرستان شهرضا 77 هزار مشترک برق وجود دارند که 67 هزار و 561 مشترک ما شهری و 9 هزار و 439 مشترک نیز روستایی هستند.
وی با بیان اینکه بیش از 79 درصد از مشترکین ما، مشترکین خانگی هستند، خاطر نشان کرد: 11 هزار و 117 مشترک تجاری در شهرستان حضور دارند که 14.5 درصد از مشترکین ما هستند، 667 مشترک صنعتی که 1.5 درصد از جمعیت مشترکین ما و 749 مشترک نیز، جز مشترکان کشاورزی ما هستند.
رئیس اداره برق شهرضا ادامه داد: مشترکین اداری با اختصاص 2.5 درصد از مشترکین ما به خود 1612 مشترک هستند.
وی بیان کرد: در بین مشترکان شهرستان، 76 هزار و 760 مشترک فشار ضعیف و یکهزار و 240 مشترک نیز، مشترک فشارقوی هستند.
باقی با بیان اینکه کل بودجه اداره برق شهرستان در سال 94 در حوزههای مختلف، 61 میلیارد ریال بوده است، تصریح کرد: این بودجه شهرستان در زمینههای مختلفی استفاده شده است که از جمله میتوان به احداث 62 کیلومتر شبکه برق فشار ضعیف و متوسط، نصب 75 دستگاه پست زمینی و هوایی در سطح شهرستان و بهسازی شبکه روشنایی شهری اشاره کرد.
وی با بیان اینکه کل بودجه این اداره از راه بودجههای دولتی اخذ نمیشود، عنوان کرد از مجموع این 610 میلیارد ریال، 20 میلیارد ریال از طریق همیاری مشترکان کسب میشود و بقیه این بودجه از محل اختصاص بودجههای وزارت نیرو است.
رئیس اداره برق شهرضا با اشاره به بهسازیهای انجام شده در شبکه توزیع برق شهری و روستایی، اظهار کرد: برقرسانی به خیابان برج عسگر و مسکنهای مهر در منطقه سروستان در حال پیگیری است.
وی افزود: ترانسهای جدیدی در خیابانهای شهید مطهری، پیروزی، حکیم صهبا نصب شده است تا در این زمینه نیز شاهد بهسازی باشیم.
باقی، میزان قطعی برق را ملاک اصلی برای بررسی عملکرد اداره برق در شهرستانهای مختلف در سطح کشور دانست و عنوان کرد: ما در سال 94 نسبت به سال 93، 42 درصد کاهش قطعی برق داشتیم که کاهش محسوس و قابلتوجه بهحساب میآید و شهرستان شهرضا را جزء شهرستانهای برتر استان در زمینه ملاک قطعی برق کرد.
رئیس اداره برق شهرضا ادامه داد: اعتباراتی برای بهسازی کمربندی شهرضا از سمت ورودی جاده شیراز و نیز از سمت جاده اصفهان از مدینه العلم تا ورودی جاده چغاد دریات شده است که با هماهنگی با شهرداری و اداره راه و ترابری، علمیات بهسازی روشنایی این منطقه آغاز شده است و تا پایان شهریورماه به اتمام میرسد.
وی با اشاره به لزوم مدیریت سطح عرضه و تقاضا در جهت اصلاح الگوی مصرف و افزایش بهرهوری، اظهار کرد: با استفاده از تجهیزات بهروزتر، تغییر نوع سیمهای استفاده شده در انتقال برق و تبدیل لامپهای روشنایی سطح شهر از لامپهای گازی قدیمی به لامپهای ال.ای.دی میزان راندمان خود را افزایش دادیم.
باقی ادامه داد: ما در سال گذشته 400 دستگاه چراغ معمولی را به ال.ای.دی تبدیل کردیم.
وی با اشاره به لزوم پیگیری هر 2 نوع مدیریت در بحث
عرضه و تقاضا، گفت: مدیریت تقاضا برای خود مشترکین و جامعه منافع دارد،
مصرف کمتر برق موجب کاهش قطعی برق در طول شبانهروز؛ کاهش آلایندههای
ناشی از سوخت نیروگاهها و نیز کاهش لزوم میزان سرمایهگذاری در صنعت برق
برای احداث نیروگاهها میشود.
انتهای پیام/م