وی در ادامه افزود: انعکاس رفتار افراد در شرایط مختلف میزان سلامت روان آنها را نشان می دهد. یک فرد دارای سلامت روان، در هنگام بروز استرسها، نگرانی ها و ناملایماتی که در محیط اطراف به وجود می آید، با آگاهی و کنترل هیجانات می تواند بر واکنش های خود تسلط کامل داشته باشد.
این روانشناس با تاکید بر نقش باورهای فردی در سلامت روان اظهار داشت: برای مثال فردی که می گوید "من نمی توانم" با تکرار این عبارت این ویژگی را در خود نهادینه می کند، بنابراین تمرکز بر مشکلات باعث ایجاد تشویش و نگرانی در افراد می شود.
محمودی با بیان اینکه آرامش تاثیر زیادی در بهداشت روان دارد، ابراز داشت: فردی که در محیطی آرام زندگی میکند، بر هیجانات رفتاری خود کنترل داشته و اطرافیان را نیز از سلامت روان بهره مند می کند.
وی در خصوص تاثیر افکار منفی در سلامت افراد گفت: نفوذ افکار منفی در دراز مدت زمینه ساز ایجاد افسردگی، اختلال اضطراب، عدم اعتماد به نفس، گوشه گیری و سایر مشکلات روانی می شود.
این روانشناس با تاکید بر تاثیر مستقیم سلامت روان بر سلامت جسم افزود: مثبت اندیشی موجب تسریع روند درمان بیماران جسمی میشود بنابراین تاثیر سلامت روان بر سلامت جسمانی نقش اثبات شدهای دارد.
وی با تاکید بر اهمیت آموزش در زمینه بهداشت روان تاکید کرد: آموزشهای خود کنترلی و خود آگاهی به افراد در خانواده، مدارس و سایر نهادهای آموزشی و پرورشی، مهارتهای لازم را در افراد برای مواجهه با شرایط استرس زا ایجاد میکند.
انتهای پیام/