به گزارش
خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رشته قایقرانی جانبازان و معلولین از سال 1390 در ایران فعال شد که تاکنون 4 دوره مسابقات قهرمانی کشوری برگزار کرده است.
نخستین مدال طلای رقابت های جهانی توسط شهلا بهروزی راد و نادر عیوضی در مسابقات ازبکستان رقم خورد.
شهلا بهروزی راد، نخستین بانوی ملی پوش تیم قایقرانی جانبازان و معلولین است که موفق به کسب سهمیه بازی های پارالمپیک ریو از رقابت های آبهای آرام در میلان ایتالیا شد.
وی در رقابت های پارالمپیک 2016، در رشته جدید پاراکانو که نخستین دوره برگزاری آن در پارالمپیک برزیل است، حضور می یابد.
شهلا بهروزی راد، متولد 16 شهریور 64سال و اهل کرمانشاه است که در کودکی به علت نداشتن تزریق واکسن فلج اطفال دچار معلولیت شد.
وی فعالیتش در ورزش جانبازان و معلولین را از سال 85 با رشته دو و میدانی، پرتاب دیسک، آغاز کرد و تا سال 90 در این رشته فعال بود و موفق به کسب عنوان قهرمانی کشور در این رشته ورزشی شد.
در سال 90 در مسابقات استعدادیابی قایقرانی در کرمانشاه توانست به مقام اول دست پیدا کند و به کادر فنی قایقرانی تهران معرفی و با تائید آنها وارد تیم ملی شد.اکنون تنها بانوی نماینده ایران و آسیا در پارالمپیک ریو است.
افتخارات
کسب سهمیه پارالمپیک ریو
نخستین نماینده ایران در رقابت های پاراکانو ریو
تنهای نماینده آسیا در مسابقات پارالمپیک ریو
مدال طلا مسابقات آسیایی سال 1390
مدال طلا مسابقات آسیایی ازبکستان 1392
مقام هشتم مسابقات جهانی مسکو 2014
مقام ششم مساباقت جهانی میلان 2015
مقام پنجم مسابقات جهانی آلمان 2016
ورزش جانبازان و معلولین جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار است که در رقابت های پارالمپیک، نماینده ای در رشته قایقرانی و پاراکانو دارد و شهلا بهروزی راد نیز نخستین ورزشکار دارای معلولیتی است که برای کشورمان در این رشته کسب سهمیه کرده است.
به هر حال باید دید نخستین تجربه قایقرانی ایران در پارالمپیک با کسب مدال همراه است یا نه؟
انتهای پیام/
ایول به غیرتت خانم بهروزی. درود برتو که با وجود سختی های فراوان قله های افتخار را یکی پس از دیگری درنوردیدی. به امید موفقیت در مسابقات ریو و افزودن افتخاری دیگر به افتخاراتت که کم نیست.