به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ، دکتر عباس پرداختی امروز در جمع خبرنگاران همچنین از ثبت ژن باکتریایی جدید توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمان خبر داد و گفت : کشف این ژن به نام دانشگاه علوم پزشکی کرمان ثبت شد
وی افزود : اولین محصول نانو در کشور با کاربرد موضعی که از ریشهی گیاه شیرینبیان گرفته میشود، مجوز تولید انبوه را دریافت کرده است.
وی یکی دیگر از موفقیتهای ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی کرمان را کسب جایزهی ویژه در جشنوارهی اختراعات امریکا با نام ایمپکس عنوان و خاطر نشان کرد : در این جشنواره که سالانه برگزار میشود از میان هزاران اختراع ارایه شده، 40 اختراع انتخاب شد که هفت اختراع از ایران بود و آقای حسان عارفی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز موفق به کسب این جایزه شد.
معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: این اختراع موجب تولید شیرخشکهای خاص با کیفیت بسیار بالا میشود که استحصال مواد از شیر را 20 درصد افزایش میدهد.
پرداختی به معرفی دو استاد بهعنوان استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشک کرمان در سالجاری اشاره کرد و گفت: دکتر ایرج شریفی استاد بینالمللی دانشگاه علوم پزشکی که مشاور سازمان جهانی بهداشت نیز هستند بهعنوان اولین استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی کرمان معرفی شدند.
وی افزود دومین استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی کرمان دکتر مسعود پریرخ است که موفق به تالیف مرجع درسی بینالمللی در رشتهی دندانپزشکی شدهاند.
معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: هدف ما توسعهی اقتصاد سلامت است و با ادامهی این روند ظرف چهار سال آینده کرمان قطب اقتصاد سلامت کشور خواهد شد.
دکتر عباس پرداختی با اشاره به دستاوردهای سفر اخیر دکتر دیناروند معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو به کرمان گفت: تصویب پنج طرح تولیدی استان از دستاوردهای مهم این سفر بود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از این طرحها درخصوص تاسیس پالایشگاه پلاسما است که در تحقق اقتصاد مقاومتی و در زمینهی پدافند غیرعامل بسیار مهم است و منجر به تولید 450 لیتر پلاسما خواهد شد.
معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان یکی دیگر از طرحهای تصویبشده را طرح تولید محصولات دارویی از مواد مخدر بیان کرد و افزود: بخش عمدهای از کشفیات مواد مخدر و تلفات و هزینههای آن مربوط به استان کرمان است، در حالیکه ساخت دارو از این مواد در سایر استانها انجام میشود که با تصویب این طرح، ساخت این داروها در کرمان انجام خواهد شد.
پرداختی با اشاره به وارداتی بودن کل انسولین مورد نیاز کشور با گردش مالی 480 میلیارد تومانی، به طرح تولید انسولین در دانشگاه علوم پزشکی کرمان اشاره کرد و گفت: این طرح با مشارکت بخش خصوصی اجرا میشود و 75 میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به تصویب طرح تولید واکسنهای انسانی و دامی گفت: واکسن سالک یکی از این طرحهاست که طرح آزمایشی آن نتایج و اثربخشی بالایی داشته است.
معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطر نشان کرد : این واکسن 95 درصد محافظت در برابر انگل را نشان داده است و علاوه بر پیشگیری، خاصیت درمانی هم دارد.
پرداختی افزود: ساخت سه نوع واکسن انسانی و 10 نوع واکسن طیور در حال بررسی است و در این خصوص برای 40 میلیارد تومان با سرمایهگذار توافق شده است.
وی خاطرنشان کرد: از سلولدرمانی که توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمان انجام شده و در زمینهی آرتروز و غضروف زانو موفق بوده است، برای درمان بیاختیاری ادرار هم استفاده شده که موفق بوده است.
معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به شروع به کار مرکز ملی پرورش حیوانات آزمایشگاهی در کرمان گفت: چند حلقه مار جعفری که خطرناکترین مار سمی ایران است را در این مرکز تهیه کردهایم و کار تهیهی پادزهر آن که بسیار کمیاب و گران است، آغاز شده است.
وی بیان کرد: شبکهی حیوانات آزمایشگاهی در کشور راهاندازی شده که دانشگاه علوم پزشکی کرمان در آن حضور خوبی دارد.
معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در کتاب سلامت ایران(کسا) که در سایت WWW. IHRS.IR قابل مشاهده است، در مورد بیماریهایی ازجمله آسم، ایدز، بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان اطلاعات باارزشی وجود دارد که مرجع و خاستگاه این اطلاعات، دانشگاه علوم پزشکی کرمان است.
پرداختی افزود: این مجموعه در حال تبدیل به کتاب رفرنس پزشکی است.
وی خاطرنشان کرد: جایزهی ویژه به مبلغ دو میلیارد تومان ازسوی معاونت تحقیقات و فناوری به دانشگاه کرمان بهخاطر ارتقای کمی و کیفی پژوهشهای دانشگاه اختصاص یافته است.
معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: موافقتنامهای به مبلغ 600 میلیون تومان با صندوق حمایت از پژوهشگران برای حمایت از 20 پایان نامهیPhd و دکترا امضا کردهایم.
انتهای پیام /ح