دوره آموزشی بسته بندی مواد غذایی در معاونت غذا و داروی ارومیه برگزار شد.

به گزارش    خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، دوره بسته بندی مواد غذایی که با حضور 43 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.

این دوره آموزشی با هدف ارتقاء سطح علمی و آشنایی و بهره مندی کارشناسان از تکنولوژی‌های نوین در حوزه بسته‌بندی مواد غذایی برگزار شد.

حاجی‌قلیزاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص نقش و اهمیت بسته بندی تغذیه‌ای گفت: با توجه به تنوع غذا و افزایش جمعیت و تقاضا، نیاز به ذخیره سازی، نگهداری، انتقال مواد غذایی، نیاز به مواد غذایی باکیفیت و سالم، کاهش از سایزهای بزرگ به کوچک و نیاز مصرف کنندگان، بحث بسته بندی مواد غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی در ادامه گفت: مهندس زهرا علمی زاده مدرس این دوره آموزشی در خصوص:

· اهمیت بسته بندی ایمن برای غذای سالم

· انواع بسته بندی فلزی و پلیمری

· انواع محصولات شیمیایی مورد مصرف در صنایع بسته بندی

· مقررات ایمنی در ساخت بسته بندی فلزی- مواد شیمیایی مصرفی

· پوشش آلی مورد مصرف در بسته بندی فلزی مواد غذایی

· مشکلات ایمنی و مهاجرت از مواد غذایی در تماس با غذا

· انواع بسته بندی هوشمند

· آشنایی با مقررات جهانی و الزامات عمومی و خاص برای پوشش های در تماس با مواد غذایی و ...

به ارائه مطالب پرداخت.

گفتنی است: دوره آموزش بسته بندی مواد غذایی که 29 و 30 تیر ماه سال جاری در ارومیه برگزار شد؛ جز دوره های مصوب بوده و به کارشناسان شرکت کننده گواهی پایان دوره اعطا گردید.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.