به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، دوره بسته بندی مواد غذایی که با حضور 43 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.
این دوره آموزشی با هدف ارتقاء سطح علمی و آشنایی و بهره مندی کارشناسان از تکنولوژیهای نوین در حوزه بستهبندی مواد غذایی برگزار شد.
حاجیقلیزاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص نقش و اهمیت بسته بندی تغذیهای گفت: با توجه به تنوع غذا و افزایش جمعیت و تقاضا، نیاز به ذخیره سازی، نگهداری، انتقال مواد غذایی، نیاز به مواد غذایی باکیفیت و سالم، کاهش از سایزهای بزرگ به کوچک و نیاز مصرف کنندگان، بحث بسته بندی مواد غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی در ادامه گفت: مهندس زهرا علمی زاده مدرس این دوره آموزشی در خصوص:
· اهمیت بسته بندی ایمن برای غذای سالم
· انواع بسته بندی فلزی و پلیمری
· انواع محصولات شیمیایی مورد مصرف در صنایع بسته بندی
· مقررات ایمنی در ساخت بسته بندی فلزی- مواد شیمیایی مصرفی
· پوشش آلی مورد مصرف در بسته بندی فلزی مواد غذایی
· مشکلات ایمنی و مهاجرت از مواد غذایی در تماس با غذا
· انواع بسته بندی هوشمند
· آشنایی با مقررات جهانی و الزامات عمومی و خاص برای پوشش های در تماس با مواد غذایی و ...
به ارائه مطالب پرداخت.
گفتنی است: دوره آموزش بسته بندی مواد غذایی که 29 و 30 تیر ماه سال جاری در ارومیه برگزار شد؛ جز دوره های مصوب بوده و به کارشناسان شرکت کننده گواهی پایان دوره اعطا گردید.
انتهای پیام/ب