به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت : سطح زیر کشت انجیر در سال جاری 321 هکتار می باشد که 125 هکتار آن به صورت آبی و 196 هکتار به صورت دیم کشت شده است.
ولی پور مطلق افزود : میزان تولید انجیر در سال گذشته 7/446 تن بوده است.
وی گفت : شهرستان خوسف مقام اول تولید انجیر را در استان دارد.
وی افزود : انجیر میوه خوش طعم،مقوی،انرژیزا وفربه کننده است که به صورت تازه وخشک مصرف میشود. انجیر دارای مقدار مناسبی آهن،کلسیم،فسفر،سدیم،پتاسیم،منیزیم،کلر،گوگرد،مس،روی و ویتامینهای A،B وC است که دانش پزشکی امروزه این میوه باارزش را برای همه ضروری دانسته است.
انتهای پیام/غ