در سال جاری پیش بینی می شود 485 تن انجیر در استان برداشت شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت : سطح زیر کشت انجیر در سال جاری 321 هکتار می باشد که 125 هکتار آن به صورت آبی و 196 هکتار به صورت دیم کشت شده است.

ولی پور مطلق افزود : میزان تولید انجیر در سال گذشته 7/446 تن بوده است.

وی گفت : شهرستان خوسف مقام اول تولید انجیر را در استان دارد.

وی افزود : انجیر میوه خوش طعم،مقوی،انرژی­زا وفربه کننده است که به صورت تازه وخشک مصرف میشود. انجیر دارای مقدار مناسبی آهن،کلسیم،فسفر،سدیم،پتاسیم،منیزیم،کلر،گوگرد،مس،روی و ویتامین­های A،B وC است که دانش پزشکی امروزه این میوه باارزش را برای همه ضروری دانسته است.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.