وی افزود: کشاورزان بیش از هر کس وضعیت بحرانی آبخوان ها را از طریق علائمی همچون شور شدن و پایین رفتن سطح سفره های آب زیرزمینی لمس کرده اند و در این شرایط مدیریت منابع آب و نجات آب وابسته به تصمیم، همت و مشارکت بهره برداران و یاری رساندن به دولت است.
مدیر حفاظت و بهره برداری منابع آب زیرزمینی گفت : در اغلب چاه های دشت مه ولات به دلیل پایین رفتن سطح آبخوان در حال حاضر عملا نمی توان به اندازه مقادیر مشخص شده در پروانه بهره برداری برداشت نمود و تعدادی محدودی از چاه ها که در مرکز دشت قرار دارند ممکن است امکان اضافه برداشت داشته باشند و در این میان چنانچه الگوی کشت و ساعات کارکرد مندرج در پروانه ها با شرایط واقعی منطقه تطابق نداشته باشد دولت موظف است نسبت به اصلاح آن اقدام کند و این کار انجام خواهد شد.
نماینده مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تربت حیدریه، زاوه و مه ولات گفت : اینکه اختلاف نظرهای موجود بین دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و نیرو نیز به فعالیت کشاورزان صدمه وارد نماید غیر قابل قبول است.
سعید باستانی افزود : اگر با همسویی دستگاه های دولتی و همچنین مشارکت بهره برداران، مدیریت منابع آب موجود به درستی صورت نگیرد مطمئنا طی کمتر از 10 سال آینده حداقل 40 یا 50 هزار نفر باید از این شهرستان کوچ نمایند و این امر به هیچ وجه پذیرفته نیست.
انتهای پیام//