امیر هومن کاظمی متخصص طب سوزنی و گیاهان دارویی و عضو هیئت دانشگاه علوم پزشکی تهران درگفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: آن دسته از افرادی که در طول روز بیش از 3 لیوان چای مصرف می کنند باید بدانند که چای کهنه باعث تولید مواد سمی در بدن می شود و تبعات جبران ناپذیری را به همراه دارد.
چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار میرود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد.
وی ادامه داد: چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک می کند و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده موثر است.
کاظمی با یادآوری اینکه به دلیل ترکیبات نگه دارنده، اسانس و رنگ مورد استفاده در تهیه چای کیسه ای افراد باید از مصرف آن پرهیز کنند؛ عنوان کرد: به دلیل وجود مواد مصنوعی در چای های کیسه ای، این قبیل چای ها در مدت زمان کمتری نسبت به چای معمولی رنگ می دهند.
وی با عنوان اینکه مصرف دراز مدت چای کیسه ای خطر آفرین است؛ افزود: از عوارض مصرف چای کیسه ای و کهنه دم می توان به ریفلاکس و مشکلات گوارشی اشاره کرد. این موارد در مورد دمنوش های گیاهی آماده نیز صدق می کند و دمنوش باید با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.
انتهای پیام/