از آغازفصل برداشت محصول سِپِستان تا کنون 90درصد این محصول از باغ های هرمزگان برداشت شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، کارشناس باغبانی و گیاهان دارویی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: تاکنون 900 تن سپستان از 200 هکتار از باغ های این محصول برداشت شده است.

مهراب عبدالعلیان پیش بینی کرد: تا پایان فصل برداشت هزار تن سپستان از باغ های استان برداشت شود. 

وی افزود: بیشتر باغ های سپستان هرمزگان در شهرستان های رودان، میناب و بندرعباس قرار دارد . 

کارشناس باغبانی و گیاهان دارویی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: میوه سپستان هم بصورت نارس در تهیه ترشی و هم بصورت خشک برای مصارف دارویی در استان و استان های همجوار استفاده می شود. 

درخت سپستان با نام علمی «کوردیا مکسیان» بومی استان هرمزگان است. 

خواص دارویی سپستان کاهش فشار خون، گرفتگی سینه، کاهش عوارض آسم و عفونت های روده است.
فصل برداشت از خرداد تا پایان شهریور است.

انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.