به گزارش خبرنگار
دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش توسعه کسب و کار در حوزه ICT استان کردستان با اشاره به انتخاب استان کردستان به عنوان پایلوت این طرح افزود: باید نهضت ایجاد اشتغال در ICT در کل کشور شکل بگیرد و در این راستا تا یک ماه آینده در استانهای فارس و یزد این طرح پیاده سازی خواهد شد و بلافاصله در دیگر استانها نیز پیگیری میشود.
دکتر واعظی به برگزاری جلسات متعدد با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و مسئولان استان کردستان اشاره کرد و گفت: هدف ما استفاده از امکانات و توانمندیهای
دو وزارتخانه در جهت ایجاد اشتغال در بخش خدمات و ارتباطات و فناوری اطلاعات
بود که به خوبی به انجام رسید.
در این همایش که رییس شورای عالی فضای مجازی و وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز حضور داشتند، وی
با بیان اینکه مطالعات انجام این طرح در سراسر کشور صورت گرفته است افزود: با توجه به آماده بودن زیرساختهای لازم در تمامی
استانها و
به ویژه علاقهمندی بخش خصوصی جهت کار در این حوزه، میتوان امیدوار بود که این طرح به خوبی در دیگر
استانها نیز
پیاده سازی شود.
دکتر واعظی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آماده شدن طرح شبکه ملی اطلاعات افزود: شبکه ملی اطلاعات به معنی تولید محتوای بومی و داخلی و ارائه خدمت از طریق این شبکه جهت تسهیل در امور مردم
میباشد.
دکتر واعظی حرکت به سمت اشتغال آفرینی
در زمینه خدمات را چاره معضل اشتغال در کشور دانست و گفت: خدمات با ICT
هم زیست هستند و باید برای گسترش خدمات به این حوزه توجه بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به وجود فارغالتحصیلان دانشگاهی با توان بالا در کشور، توجه به امر
مهارت آموزی این قشر را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: با کمک مرکز آموزش فنی حرفهای
بنا داریم
به سرعت مهارت آموزی به این عزیزان صورت گیرد تا بتوانند
به راحتی در زمینه ایجاد اشتغال فعالیت کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اشتغال آفرینی در استان کردستان با اجرای این طرح را بالا برشمرد و گفت: علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم 3 تا 4 برابر اشتغال غیر مستقیم نیز در این زمینه شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه بازار ICT در جهان 3500 میلیارد یورو است افزود: ایران یک درصد جمعیت جهان را دارد و باید 35 میلیارد یورو حجم بازار ICT ما باشد که در حال حاضر 39 هزار میلیارد تومان است و قابلیت افزایش سه و نیم برابری را دارا میباشد.
وی با تاکید بر تلاش بخش دولتی و خصوصی در زمینه گسترش زیر ساختها اظهار داشت: تا کنون 16 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی و دولتی جهت توسعه زیرساختها صورت گرفته است که از این میزان سهم استان کردستان 487 میلیارد تومان بوده است و بنا داریم تا پایان دولت یازدهم 96 میلیارد تومان دیگر نیز در این استان سرمایه گذاری کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر نگاه دولت به مناطق محروم و روستایی از اختصاص 350 میلیارد تومان برای توسعه زیرساختها در حوزه ICT خبر داد و افزود: باید از سرمایه گذاری بخش خصوصی در استانها تقدیر کرد چرا که کمک به هم نوعان و حل مشکل جدی اشتغال در کشور موضوعی ورای نگاه درآمد زایی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات، وزارت رفاه، استانداریها و بخش خصوصی اضلاع مربع ایجاد اشتغال در کشور به شمار میروند، گفت: همراهی استانداران به رفع مشکلات قانونی کمک زیادی میکند و میتواند به تسهیل امور بینجامد.
منبع: روابط عمومی وزارت ارتباطات
انتهای پیام/