حسین عنایتی، افزود: ابتکار و نوآوری در برگزاری فعالیت های مشاوره ای، آشنایی دانش آموزان با مشاغل و رشته های تحصیلی، برنامه ریزی جهت اجرای هفته مشاغل و طرح های مختلف مشاوره ای در مدارس را از جمله شاخصهای ارزیابی مراکز در کسب رتبه برتر برشمرد.
وی، افزود: برگزاری بیش از500 سخنرانی و تشکیل کارگاههای آموزشی در مدارس متوسطه، برپایی نمایشگاه از دست ساختههای دانشآموزان در هنرستانها، برگزاری دیدارهای آموزشی از مراکز صنعتی و تولیدی و دعوت ازصاحبان حرف و مشاغل از جمله برنامههای اجرایی مرکز مشاوره آموزش و پرورش کاشان در یک سال گذشته بودهاست.
بهگفتهوی، مشاوره و برنامهریزی درسی متناسب با وضعیت فردی دانش آموز بااستفاده از روش های علمی، معرفی منابع مطالعاتی، آموزش روشهای مطالعه برای هر درس و تحلیل آزمونهای آزمایشیبا شیوههای نوین و بازخورد آن به دانش آموزان از دیگر فعالیتهای مرکز مشاوره کاشان بودهاست.
رییس مرکز مشاوره مدیریت آموزش و پرورش کاشان،تصریحکرد: تجهیز بانک اطلاعات شغلی و تحصیلی مدارس، آشنایی بامشاغل بومی شهرستان، برگزاری همایش و کنفرانسهای شغلی با مشارکت استادان دانشگاه، صاحبان مشاغل و کارآفرینان از دیگر برنامههای مرکز مشاوره کاشان بود.
عنایتی با تاکید بر نقش موثر خانواده در آینده شغلی و تحصیلی فرزندان افزود:برگزاری جلسات مشاوره با خانوادهها از دیگر برنامههای مرکز مشاوره در طول سال تحصیلی بود تا انگیزه و علایقدانش آموزان در مسیر رسیدن به اهداف تحصیلی-شغلی هدایت شود.
وی در پایان، افت تحصیلی را از جمله معضلات نظام آموزشی دانست و گفت:اجرای طرحها و کارگاههای مشاورهای پیشگیری از افت تحصیلیآشنایی با مشاغلاز دیگر برنامههایی بود که با هدفشناساییعلل و راهکارهای رفع افت تحصیلیبا حضور دانش آموزانبرگزار شد.
شایان ذ کر است: مرکز مشاوره تحصیلی و روانشناختی مدیریت آموزش و پرورش کاشان از سال 1373 شروع فعالیت نموده ودرواحدهای تحصیلی-خانواده-تربیتی-روان درمانی-گفتاردرمانی و اختلالات یادگیری به ارائه خدمات مشاوره ای می پردازد که سالانه حدود 5 هزار نفرجلسه ارائه خدمات به مراجعان میکند.
انتهای پیام/ب