به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛عباس علیخانی پیش بینی کرد : تا اواخر شهریور ماه بالغ بر 3 هزار تن محصول فندق برداشت شود.
وی عملکرد متوسط این محصول را هزار و 800 کیلو گرم در هر هکتار بیان کرد .
بگفته ی علیخانی ، فندق این شهرستان بدون استفاده از سموم و كودهاي شيميايي توليد و ارگانيك است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین گفت : منطقه الموت بويژه بخش الموت غربي از مناطق مستعد در توليد محصول فندق استان است .
به گفته ی علیخانی ؛ استان قزوین رتبه دوم کشور را در تولید فندق دارد .
برداشت محصول فندق از اواسط مردادماه شروع می شود.
انتهای پیام/