کارگاه آموزشی نگهداری مواد غذایی توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان برگزار شد .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، بنا به اعلام روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان ، کارگاه آموزشی نگهداری مواد غذایی(ترشی و شوری) با پیگیریمعاونت آموزشی و بخش آموزش بهره برداران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان و همکاری اداره کل عشایری استان کرمان و اداره عشایری شهرستان بردسیر ویژه زنان عشایر شهرستان بردسیر در باغ جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار شد.

در اين كارگاه عضو هیات علمی و مسئول بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز در خصوص نگهداری مواد غذایی به صورت ترشی و شوری مثل تولید خیارشور، زیتون و ...به صورت تخمیری و غیر تخمیری و نحوه تهیه مواد اولیه و مراحل توليد آنها مطالب لازم را مطرح کردند و در پایان به سوالات شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی پاسخ و راهنمایی های لازم را ارائه کردند.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: نگهداری ، ترشی ، عشایر ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.