به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه
؛از آب آناناس میتوان به عنوان هضمكننده و نرمكننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده كرد. همچنین از آنزیم مخصوص در آناناس میتوان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده كرد.
آناناس برای بهبود دستگاه گوارش مفید و منبع خوبی برای منیزیم و حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C و ویتامینB1 است. آناناس به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین C ممكن است باعث سوزش مختصر نوك زبان شود كه نگرانكننده نیست.
خوردن روزانه نصف یك آناناس طبیعی مانع بروز بسیاری از بیماریها میشود؛ مثل فشارخون بالا، گرفتگی سرخرگها، رماتیسم و سرطان.
كرم آناناس پوست را لطیف و شاداب میكند. آناناس هم برای درون بدن و هم برای ظاهر بدن در حكم راز جوانی است
آناناس التیامدهنده ناراحتیهای گوارشی است و كم اشتهایی و اسهال را درمان میكند. این میوه درمان مؤثری برای گرفتگی، ورم مفاصل، آماس و دیگر دردهای عضلانی و مفصلی است.
آناناس پایین آورنده تب است و سموم را از بدن دفع و ایجاد تعرق میكند. آناناس سبب كاهش چروك پوست و پاكسازی سلولهای مرده آن میشود. اما به دلیل وجود اسیدهای آن نباید زیاد مصرف شود، خوردن بیش از حد آناناس سبب پوسیدگی دندان و تورم لثه میشود. بنابراین بهتر است پس از خوردن آناناس دهان را بشویید یا مسواك بزنید.
انتهای پیام/ز