به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی نویدادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به نقش این نهاد در دانشگاه فرهنگیان اظهار داشت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان مسئولیت مضاعفی نسبت به این نهاد در دانشگاههای دیگر دارد چرا که امروز آموزش و پرورش در دوره حساس و گذار به سر میبرد.
نویدادهم با بیان اینکه امروز گفتمان قالب آموزش و پرورش تحول بنیادین آن است، گفت: بعد از اینکه آموزش و پرورش را بعد از صد سال از مدرنیته آوردیم، بزرگان ما آن را اصلاح و بازسازی کردند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش خطاب به مسئولان نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، افزود: شما در جایی مسئولیت گرفتهاید که قرار است معلم فردا را تربیت کند، نه معلم دیروز و امروز.
نوید ادهم با تأکید بر اینکه میشود ادعا کرد سند تحول بنیادین جزو قویترین اسناد کشور است، خاطرنشان کرد: هیچ سندی بنیان نظریه و تأملات فلسفی این سند را ندارد.
وی با بیان اینکه یکی از بحثهای جدی سند تحول آن است که این سند مدعی است که زمینه دستیابی دانشآموزان به حیات طیبه را فراهم میکند، تصریح کرد: کلیدواژه حیات طیبه در هیچ سند کشور نیامده است و اولین بار در یک سند رسمی عنوان شده است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به مأموریت دانشگاه فرهنگیان یادآور شد: معلم، تعلیمدهنده و تربیتکننده نیست، بلکه وظیفهاش حیاتبخشی است، اما اینکه کدام معلم با چه تفکر و شخصیتی باشد، این وظیفه سنگین دانشگاه فرهنگیان است.
نوید ادهم با تأکید بر اینکه اگر بتوانیم این فهم از رسالت معلم را تبیین و عملیاتی کنیم، یک گام جلو رفتهایم، گفت: همه نظام آموزش و پرورش مربوط به کارکرد آموزشی بوده تا تبدیل به یک نهاد تربیتی و فرهنگی است که باید چرخش آن از نظام آموزشی به نهاد فرهنگی و تربیتی صورت گیرد.
عضو هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان با اشاره به فعالیتهای این دانشگاه خاطرنشان کرد: نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه باید مجسمه صمیمیت و محبت در دانشگاه باشد که این محبت دانشجویان را به خود جذب میکند؛ ضمن اینکه انتظارات نمایندگان این نهاد، باید فراجناحی باشد که کار سختی است.
نوید ادهم با اشاره به مسائل مطرحشده مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استانهای مختلف خاطرنشان کرد: چگونگی اجرای ماده 28 اساسنامه دانشگاه و جذب 10 هزار نفر جای تعامل دارد، اما کلان این موضوع مورد تأیید است و این مصوبه قانونی است.
وی با تأکید بر اینکه ماده28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان نباید اصل قرار گیرد، گفت: متأسفانه وضعیت نیروی انسانی آموزش و پرورش، وضعیت بهسامانی نیست.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: یک میلیون و 30 هزار پرسنل در آموزش و پرورش داشتیم که در حال حاضر به 970 تا 980 هزار رسیده است و در شهر تهران به صورت هفتگی 50 هزار نفر ساعت نیروی اضافه به کار داشتیم و حدود 60 هزار ساعت حقالتدریس پرداخت میکردیم.
نوید ادهم اظهار امیدواری کرد که روزی ورودی آموزش و پرورش منحصر به دانشگاه فرهنگیان شود.
منبع:فارس
انتهای پیام/