به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛منصوری افزود:نان تولیدی در استان زنجان با کیفیت است و طی چند سال متوالی نیز رتبه برتر کشوری را از آن خود کرده است .
وی با اشاره به اینکه مقوله آموزش عامل موثر در کیفیت بخشی به پخت نان است، گفت: در این بحث باید به آموزش توجه جدی شود.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان همچنین گفت: تسریع در نوسازی واحدهای نانوایی فرسوده باید در اولویت قرار گیرد چرا که در کیفیت نان بسیار موثر است.
منصوری یادآور شد: طبق بررسی های انجام گرفته مرکز پژوهش های غلات سطح کشور نان های استان زنجان رتبه یک کشوری را از آن خود کردند که این مهم باید بیش از پیش تقویت شود.
انتهای پیام/ش