به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ بهرام باقری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 250 نوع نان با ذائقه و طعمهای مختلف در این مجتمع غذایی تولید میشود، گفت: بیماریهای گوارشی یکی از بیماری است که به وفور در بین مردم کشور و حتی در استان کهگیلویه و بویراحمد مشاهده میشود که در همین راستا مجتمع غذایی کوبودنا اقدام به تولید نان پروبیوتیک برای کاهش بیماریهای گوارشی کرده است.
مدیرعامل مجتمع غذایی کوبودنای یاسوج با بیان اینکه این مجتمع غذایی با شعار تغذیه و سلامت فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: دیابت از جمله بیماریهایی است که باید جدی گرفته شود که وجود حدود 5 میلیون بیمار دیابتی در کشور و بیش از 14 هزار بیمار در استان کهگیلویه و بویراحمد ما را بر آن داشت که نانهای دیابتیک در استان تولید کنیم.
باقری تصریح کرد: همچنین در این واحد تولیدی که بر مبنای علمی پایهگذاری شده برای نخستین بار در کشور نان حجیم بلوط در خاورمیانه تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
انتهای پیام/ش