سمنان شهری کویری است که با جاذبه های گردشگری خود نظر عکاسان را هم جلب می کند.

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این هفته در ایران زمین قصد داریم تا جاذبه های گردشگری سمنان و اطراف این شهر را معرفی کنیم تا با قدمت آن آشنا شوید و با گذراندن مسافتی کم  به یک شهر جذاب سفر کنید.

طبیعت دست نخورده، دیدن کویر از نزدیک، جنگل و چشمه‌های آب معدنی از جمله جاذبه‌های طبیعی استان سمنان است.

اگر در ایام تعطیل قصد تجربه‌ای متفاوت از سفر، دیدن کویر، جنگل ابر، رصد ستارگان، چشمه‌های آب معدنی را دارید، سفر به استان سمنان و دیدن جاذبه‌های گردشگری آن گزینه مناسبی است.

شهر سمنان که مرکز استان سمنان محسوب می شود، شهری با سابقه تاریخی چند هزار ساله، آثار باستانی متعدد و دیدنی مربوط به دوره های مختلف تاریخ است.

از مکان‌های دیدنی این شهر می‌توان به پارک ملی کویر، پارک علم و فناوری، تپه باستانی سنگ چخماق، گنبد زنگوله، مجموعه کاروانسراهای تاریخی میاندشت، کاروانسرای قصر بهرام، کاروانسرای عباس آباد، جنگل ابر، باغ چشمه علی، جاذبه‌های گردشگری دامغان، مجموعه تاریخی بسطام شاهرود اشاره کرد.

شهمیرزاد:

به طور حتم بسیاری از مردم به دربند پایتخت رفته اند و یا عکس هایی را از آنجا دیده اند. در کنار هوای کویری سمنان منطقه ای خوش آب و هوا به نام «شهمیرزاد» وجود دارد که در 24کیلومتری سمنان واقع شده است. جایی که از خنکای شبهایش، دلتان نمی خواهد جای دیگری بروید و فضای آنجا شما را به یاد دربند می اندازد.

جنگل ابر

جنگل ابر یکى از دست ‌نخورده‌ترین جنگل‌هاى ایران است که در ۳۵ کیلومترى شمال شرق سمنان قراردارد.

جنگل ابر از جنگل‌های زیبا و خوش‌ آب و هوای استان سمنان است که در 50 کیلومتری شمال شرق شاهرود و در مسیر جاده شاهرود به آزادشهر استان گلستان و در روستای ابر قرار دارد.

فضای این جنگل با ابرهای نزدیک به سرتان  به قدری زیباست که فکر می کنید پا به دنیای خیالی گذاشته اید و این جنگل ابر سرزمین خیالی است. 

اگر دستی بر ثبت لحظه ها و دنیای عکاسی دارید، این فرصت را از دست ندهید و لحظه ها را شکار کنید. با بازی اعداد دیافراگم و سرعت شاتر دوربینتان، می توانید ابرها را قلقلک دهید و برای خود یک پوستر خارق العاده ثبت کنید. پوستری که با هربار دیدنش بیشتر به عجایب دنیا پی ببرید.

خانه تدین سمنان

جزو خانه های با ارزش قاجار است که به صورت دو بخش بیرونی و اندرونی ساخته شده است. بخش بیرونی این خانه دارای دو طاق بزرگ و زیر زمین و بخش اندرونی شامل قسمت های تابستانی دارای بادگیر و زمستانی و همچنین تعدادی اتاق کوچک و بزرگ است. بنای فعلی خانه محمدیه اکنون به عنوان محل اداره میراث فرهنگی استان سمنان مورد استفاده قرار گرفته است. این خانه در خیابان طالقانی واقع شده است.

همه اینها تنها بخش کوچکی از جاذبه های دیدنی سمنان است که اگر دلتان می خواهد مابقی مکان ها را ببینید، کافی است با یک برنامه ریزی بار و بندیل خود را ببندید و به این شهر سفر کنید.


گزارش از نیلوفر جوانشیر

انتهای پیام/
 
 
 
 
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.