شاه مرادی درباره عکس العمل هایی که این افراد از خود بروز می دهند گفت : این بیماران هم دلی ضعیفی دارند، نمی توانند خودشان را جای هر کسی بگذارند و دارای اشتغالات ذهنی زیادی مانند شهرت و زیبایی هستند.
وی با بیان این که افراد خودشیفته در جهت رسیدن به اهدافشان دیگران را مورد بهره کشی قرار می دهند ادامه داد: این افراد حس حسادت زیادی نسبت به اشخاص دیگر دارند و احساس خاص بودن می کنند بهطوری که معتقدند فقط توسط آدم های خاص درک می شوند.
شاه مرادی تصریح کرد: این بیماران بسیار رفتارهای پر رخوت و غرورآمیزی دارند و همیشه از بالا به افراد نگاه می کنند.
وی یکی از فاکتورهای بیماران خود شیفته را بخصوص در سنین جوانی، شیک پوشی آنها دانست و عنوان کرد: اینها جزء بدترین مورد های ازدواج هستند که احتمال خیانت و طلاق در این ازدواج ها بسیار بالا است و در زندگی مشترک آدم های بسیار متوقعی هستند.
این مشاور خانواده با بیان این موضوع که، بسیاری از اختلالات شخصیتی ریشه در کودکی دارد گفت: درمان این افراد زمان بسیار زیادی را به خود اختصاص می دهد، که در بعضی موارد درمان امکانپذیر نیست و فقط تنها می توان آن را تعدیل کرد.
وی ادامه داد: زیر بنای اکثر اختلالات شخصیتی احساس حقارت افراد و احساس اعتماد به نفس کاذب آنها است، بنابراین بیماری خود را نمی پذیرند و اقدام به درمان نمی کنند ، چرا که اولین گام در درمان این است که فرد بیماری خود را بپذیرد و در صدد اقدام برآید.
شاه مرادی در پایان یاد آور شد: در اکثر مواقع، افرادی که دارای اختلال شخصیتی و خود شیفتگی هستند، در آشنایی های اولیه پیش از ازدواج اعتماد به نفس بالای آنها باعث جذب فرد مقابل می شود، بنابراین اگر مورد انتخابی شما برای ازدواج اعتماد به نفس بالایی داشت،ابتدا احتیاط وسپس مشاوره بگیرید .
انتهای پیام/