راه‌اندازی کارخانه دوم اروندان نیازمند 30 میلیارد تومان اعتباراست.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛ارسلان غمگین مدیرعامل شرکت کشتی‌سازی اروندان گفت: در صورتی که 30 میلیارد تومان به این شرکت اعتبار اختصاص داده شود، زمینه ایجاد 500 شغل پایدار و راه‌اندازی کارخانه شماره دو اروندان فراهم‌ می‌شود.

غمگین ،درخصوص بازدید استاندار خوزستان از شرکت کشتی‌سازی اروندان، افزود: امیدواریم استاندار خوزستان راه رسیدن به اهداف این کارخانه را تسهیل کرده و موانع پیش رو برای رشد صنایع دریایی از میان برداشته شود.

وی گفت: انتظار می‌رود همانگونه که ما خواستار هم‌افزایی در استان هستیم، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی کارهای ساخت و تعمیر خود را به خارج از استان منتقل نکنند، چرا که این توان به صورت بالقوه در استان وجود دارد که کشتی‌سازی اروندان و شرکت‌های دیگر موجود در آبادان و خرمشهر برای انجام این قبیل کارها از توانایی بالایی برخوردارند.

مدیرعامل شرکت کشتی‌سازی اروندان افزود: یک سیستم پیشرفته به نام طرح تراول لیفت را در اختیار داریم که مقرر شد در روزهای آینده این طرح را برای استاندار خوزستان توضیح داده که نتیجه اجرای آن، پیشرفت‌هایی خواهد بود که در کارخانه شماره دو اروندان اعمال خواهد شد.

غمگین گفت: بر اساس این طرح سالانه 120 شناور را تعمیر خواهیم کرد و با یک هزینه بسیار پایین نسبت به طرح‌هایی که در دنیا وجود دارد، این کار را در داخل کشور به انجام می‌رسانیم.

وی افزود: بر همین اساس با مبلغی بالغ بر 25 میلیارد تومان، زمینه اشتغال‌زایی پایدار برای 500 نفر ایجاد خواهد شد.

مدیرعامل شرکت کشتی‌سازی اروندان گفت: برای اجرای این طرح پس از معرفی به بانک، با مشکلات مالی مواجه شدیم که امیدواریم با توضیحی که توسط استانداری خوزستان به صاحب سهام داده می‌شود، این معضل نیز برطرف شود.

غمگین افزود: تاکنون از صاحب سهام مبلغ 50 میلیارد ریال برای بازسازی صنایع خود درخواست کرده‌ایم و 250 میلیارد ریال نیز برای راه‌اندازی کارخانه شماره دو تا بتوانیم کارخانه شماره دو اروندان را نیز با ایجاد 500 موقعیت شغلی پایدار راه‌اندازی کنیم.

وی با اشاره به قراردادهای بسته شده با این شرکت از زمان راه‌اندازی مجدد، گفت: در بخش قراردادهای این شرکت تاکنون 346 میلیون دلار برای ساخت 64 فروند شناور قرارداد بسته شده است که متقاضیان در مرحله معرفی به بانک و اخذ تسهیلات دچار مشکلاتی شده‌اند که امیدواریم استاندار خوزستان با مساعدت خود، راه را برای احیای کارخانه و زمینه اشتغال‌زایی پایدار برای افراد بومی مهیا کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.