حسین زاده لطفی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص پذیرش دانشجو در رشته های پرتوپزشکی گفت: رشته مهندسی پرتو پزشکی در مقطع کارشناسی طبق ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که به همه دانشگاهها از جمله دانشگاه آزاد صادر شده با 4 گرایش دیگر مهندسی پزشکی به نام بیومکانیک، بیو مواد، بیو الکتریک و بالینی ادغام شد.
وی افزود: در واقع پنج رشته باهم یکی شدند و تحت عنوان یک رشته مهندسی پزشکی بدون هیچ گرایشی از سال تحصیلی جدید ارائه می شوند.
حسین زاده لطفی با بیان اینکه این مسئله برای ورودی های جدید دانشگاهها صادق است، اظهار داشت: تمام ورودی های قدیم در هر رشته ای که پذیرش شدهاند، با همان رشته هم فارغ التحصیل می شوند و طبق قانون، روند ادامه تحصیل و اخذ مدرک آنها مشکلی ندارد.
معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تشخیص ادغام گرایش ها و ارائه یک رشته، توسط شورای برنامه ریزی درسی وزارت علوم که برنامه های درسی را تدوین یا اصلاح می کند، تصویب و به تمام دانشگاهها از جمله دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده است.
وی یادآور شد: در دانشگاه آزاد تدریس تمام سرفصلهای دروس مطابق برنامه های درسی مصوب وزارت علوم و وزارت بهداشت صورت می گیرد و این دانشگاه اجازه تدریس دروسی بیشتر یا کمتر، خلاف برنامه های مصوب این وزارتخانه ها را ندارد.
حسین زاده لطفی با اشاره به اینکه طبق این سیاست کلی وزارت علوم، سرفصلهای رشته ها نیز تغییر می کند، بیان کرد: در این سیاست کلی، تمام گرایش های متفاوت یک رشته در مقطع کارشناسی حذف و تحت عنوان یک رشته ارائه می شود. علاوه بر حذف رشته پرتوپزشکی بعنوان مثال، حذف رشته ریاضی محض یا کاربردی را هم داریم که از سال تحصیلی جدید تنها تحت عنوان یک رشته ریاضی بدون گرایش تدریس می شود.
به گفته وی، با این سیاست درواقع تعداد رشته محلهای دانشگاهی کاهش مییابند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، این سیاست برای کلیه گرایشهای رشته های دانشگاهی اعمال و از سال تحصیلی جدید اجرایی می شود و تنها مختص به رشته پرتوپزشکی یا ریاضی محض که پیشتر بدان اشاره شد، نیست.
انتهای پیام/
یعنی حذفش به سود ما میشه یا ضررما؟