با پیش بینی مشارکت ۴۰ درصدی اینترنتی مردم یزد در سرشماری امسال، اطلاعات ۳۷۳ هزار خانوار یزدی در سرشماری تهیه می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از یزد؛ معاون آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه استان یزد در نشست ستاد سرشماری نفوس و مسکن یزد در ارتباط با تفاوت سرشماری 95 و دوره‌های قبل اظهار داشت: استفاده از تبلت به عنوان ابزار گردآوری اطلاعات، کاهش حجم تعداد سوالات پرسشنامه، درخواست از خانوار برای تکمیل پرسشنامه خود، اخذ اطلاعات صحیح‌تر از خانوارها، دقت بیشتر در پوشش کامل افراد و خانوارها و کاهش هزینه‌های اجرا از مهمترین تفاوتهای سرشماری این دوره با دوره‌های قبل است.

حمید فخرالدین وی افزود: در سرشماری امسال 25 میلیون خانوار با استفاده از 21 هزار تبلت در سطح کشور و 373 هزار خانوار و 400 تبلت در سطح استان یزد تحت پوشش هستند.

وی عنوان کرد: برای هر مامور در روز به طور متوسط 35 پرسشنامه در طول روز دیده شده و زمان تکمیل پرسشنامه از 8 تا 20 دقیقه طول می‌کشد.

فخرالدین تفتی افزود: اجرای سرشماری در دو مرحله است که مرحله اول از سوم تا 24 مهرماه به صورت اینترنتی توسط خانوارها انجام می‌شود و از 25 مهر تا 25 آبان با مراجعه مامور به خانوارها صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: در سال 2015 سرشماری اینترنتی در کشورهای مختلف با درصدهای ژاپن 37 درصد، کانادا 90 درصد و کره جنوبی 47 درصد انجام شده است و با توجه به اینکه ضریب نفوذ در آبان ماه 40 درصد است، انتظار می‌رود که سرشماری اینترنتی در ایران 40 درصد باشد.

معاون آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه استان یزد با بیان این مطلب که در سال 95 برآورد می‌شود که استان یزد حدود 316 هزار خانوار داشته باشد، گفت: بر اساس آخرین گزارشی که امروز از سامانه ثبت نام دریافت شده، ترکیب ثبت نام در شهرستانها به این صورت بود که بیشترین ثبت نام در شهرستان یزد بوده ولی در بعضی از ثبت‌نام‌ها تعداد ثبت نام پایین است که در سرشماریهای پیشین هم همین مشکل را داشتیم.

فخرالدین تفتی با تاکید بر اینکه در سرشماری امسال با توجه به اینکه حجم کارپیمایش بالاست، افراد باید از توان جسمی لازم برای این کار برخوردار باشند، عنوان کرد: برآورد شده که 160 تا 165 هزار نفر جمعیت روستایی با حدود 45 هزار خانوار در استان یزد زندگی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در استان یزد همچنین حدود 55 هزار نفر اتباع غیر ایرانی داریم که این امکان وجود دارد مراکزی مستقر شود که به صورت اینترنتی اطلاعات اتباع را تکمیل کنند.

معاون آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه استان یزد بیان کرد: اگر دستگاه‌های دولتی، کارمندان ادارات، امور اتباع، خانه‌های بهداشت و مدارسه به روش‌های مختلف پای کار بیایند، می‌توانیم به عدد 40 درصد ثبت اینترنتی اطلاعات دست پیدا کنیم.
 
انتهای پیام/ش

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.