به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،دکتر سید علیرضا مروجی گفت: در راستای اجرای برنامه
عملیاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به استناد بخش نامه های مواد غذایی
مبنی بر اجرای نمونه برداری هدفمند از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی گروه مهندسی
بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اقدام به بازدید از کلیه فروشگاه های توزیع و
فروش مواد غذایی به صورت ضربتی در دو نوبت صبح و عصر کرد.
وی افزود: کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این برنامه کلیه مراکز عرضه
گلاب و عرقیات اعم از مرکز فروش و فروشگاه ها به ویژه فروشگاه های بزرگ و زنجیره
ای را مورد بازرسی قرار دادند.
دکتر مروجی تصریح کرد: در این بازدید از کلیه گلاب های توزیعی سنتی و صنعتی
در سطح شهرستان به تعداد 27 مورد نمونه برداری و به منظور کنترل کیفی مواد غذایی و
تعیین میزان اسانس محصولات تولیدی به آزمایشگاه ارسال گردید.
وی اظهار داشت: تولید گلاب و عرقیات یکی از فعالیت های بومی منطقه و یکی از
مشاغل درآمدزا می باشد بنابراین اجرای برنامه ساماندهی تولید و عرضه گلاب و عرقیات
در سطح این دانشگاه علوم پزشکی کاشان ر دستور کار واحد بهداشت محیط این دانشگاه قرار دارد و همانند گذشته با
متخلفین برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/ب