به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، والری اسپیریدونوف-یک مرد 31 ساله روسی که یک شرکت نرم افزار آموزشی را در منزل خود در شهر کوچکی در ولادیمیر روسیه راه اندازی کرده، از بیماری "وردینگ هافمن" رنج میبرد و زندگی خود را بر روی صندلی چرخدار سپری میکند.
بیماری وردینگ هافمن یک بیماری دژنراتیو حرکتی است که از زمان جنینی بیمار را درگیر نموده و در دوران شیرخوارگی و کودکی پیشرفت مینماید. این بیماری ژنتیکی بوده و معمولا کشنده است.
دکتر سرجیو کاناوارو، عصب شناس ایتالیایی سال 2013 با انتشار مقالهای، مدعی امکان انجام نخستین عمل پیوند سر شد و چند ماه قبل نیز از امکان انجام این پیوند تا سال 2017 خبر داد. او قرار است با کمک همکار خود عمل جراحی پیوند سر اسپیریدونوف را انجام دهد.
وی چندی قبل این کار را با موفقیت بر روی یک موش انجام داد.
اسپیریدونوف 31 ساله، پیوند سر را تنها امید خود میبیند. او میگوید که هیچ راه بهتری را برای درمان خود نمیبیند.
پزشکان برای پیوند سر اسپیریدونوف ، مجبور به پیدا کردن یک مرد مرگ مغزی هستند که خانواده اش راضی به انجام این کار باشند.
این پزشکان با استفاده از روشی موسوم به HEAVEN، بدن گیرنده را در شرایط ایست موقت قلبی قرار داده و سر و نخاع دهنده و گیرنده پیوند را تا 12 درجه سانتیگراد سرد میکنند. سپس سرها با کمک تیغههای بسیار تیز از بدن دهنده و گیرنده جدا میشوند.
این تیغه های بسیار تیز باعث میشوند که آکسونها یا رشتههای بلندی که از سلول عصبی خارج میشوند، سالم باقی میمانند.
پس از آن پزشکان در حدود یک ساعت فرصت خواهند داشت که سر دهنده عضو را به بدن گیرنده پیوند بزنند.
پزشکان پس از انجام این عمل جراحی دشوار، این مرد 31 ساله را در حدود سه یا چهار هفته در کما نگه خواهند داشت تا در اثر حرکت و تکان خوردن مشکلی برای وی پیش نیاید.
با وجود اینکه دکتر کاناوارو قبلا این عمل را با موفقیت بر روی موشها انجام داده است، اما باز هم دانشمندان و اخلاق گرایان به انجام این عمل اعتراض دارند.
این عمل جراحی به احتمال زیاد در آمریکا انجام نخواهد شد زیرا قوانین و مقررات آنجا این کار را غیر اخلاقی و غیر دینی دانسته و از انجام آن جلوگیری میکند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
خبری از این عمل نشد؟
قبلا تاریخ داده بودن و مثل توپ هنه جا صدا کرده بود
الان دیگه هیچ خبری نیس
دیگه اطلاعات حذف کنه و اینا نداریم
در اصل با اونی که سرش سالم هست کار داریم نه اونی که مرگ مغزریه و بدنش سالمه چون اصل کار مغز آدمه پس نتیجه نهایی میشه اون آدمی که سر سالم داشته و با بدن اهدا شده
البته اینجوری هم خوبه ها ...وقتی مردیم میتونن سرمونو رو یه بدن بزارن باز زنده میشیم فقط بدن مال خودمون نیست
اولا کاسه ی سر رو که نمیخوان پیوند بزنن واضحه که این یه پیوند مغزیه تا اینجا درسته ؟؟؟ خب ، حالا اگه میخوان مغز یه بیمار مرگ مغزی رو به یه نفر دیگه پیوند بزنن خب طرف مرگ مغزیه ،مغزش چطور میخواد تو سر یکی دیگه کار کنه؟؟؟ بگذریم بالفرض که کار کرد حالا این شخص با مغز جدیدش تمام خاطرات و سواد علمی و علایق و عشق و لهجه و خیلی خصوصیات دیگه اش عوض میشه یا از مغز قبلیش بک آپ میگیرن میریزن تو مغز جدیدش،خانوادشو چطور میشناسه ،خب شاید مغز یه دانشمند رو بهش بزنن خب الکی الکی یهویی دانشمند میشه ؟؟؟ و خیلی سوالهای دیگه،فکرشو بکن
بعدشم سوالات مسخره است ..دکترا اینقدر خنگ نیستن که بیان سر یه مرگ مغزی رو به یه ضایعه نخاعی وصل کنند..چون مرگ مغزیه .
این جراحان میبایست همین الان معرفی شوند و هر روز یک عمل پیوند سر بر روی حیوانات مختلف انجام دهند خصوصا میمون ها سر این میمون را به آن میمون و برعکس .
امیدوارم عمل موفقی باشه
دنیا کجاست و ما کجاییم..
و یک سوال که ایا بعدا مشکی پیش نمیاد؟منطورم مثلا اثر انگشت یا...؟
تاازه انسان موش نیست که رووح داره
عجب انقلابی میشه.
اگه بتونن و موفق بشن من خودم داوطلب میشم زمانی که مردم سرم رو پیوند بزنن به همچین کسی لااقل اون بتونه زندگی کنه
بعد اون یکی بتونه زندگی کنه!!!!
دمش گرم
امیدوارم مسیر علم همینجوری ادامه داشته باشه و دیگه به سمت اختراعات کشنده نره.