وی با انتقاد از آلودگی های بصری در تیمچه امین الدوله تصریح کرد: سیم های برق و لامپ های اضافی، نصب پرده های ناموزون و غیر مرتبط موجب نازیبایی بازار کاشان شده است در صورتی که چنین بافتی در شهرهای توسعه یافته دیده نمی شود.
شهردار کاشان با بیان اینکه بی رونقی و کسادی و بی انگیزگی در بازار کاشان موج می زند، ادامه داد: روح بازار تجارت و کسب و کار است و با این وضعیت تا چند سال آینده خبری از کسب و کار نخواهد بود.
ناظم رضوی تاکید کرد: در دوره های قبل و این دوره شهرداری ناچار به صدور مجوز مجموعه های تجاری بوده و شاید همین امر موجب کسادی اقتصاد بازار شد ولی نگهداری اقتصاد بازار مستلزم عزم و همت والا است و باید عرصه رقابت را پویا نگه داشت و شهروندان را برای خرید در بازار مسقف شهر ترغیب کرد.
شهردار کاشان با اشاره به تفاوت قیمت کالا در بازار کاشان با شهرهای اطراف بیان کرد: قیمت اجناس بازار کاشان بیشتر از شهرهای اطراف است و خانواده ها تمایل دارند برای خرید کالا به شهرهای مجاور بروند و این امر برای اقتصاد شهر مطلوب نیست و لازم است در این زمینه کارشناسی های لازم صورت گیرد.
ناظم رضوی همچنین از جانمایی پارکینگ در حوالی بازار سنتی کاشان خبر داد و افزود: جانمایی پارکینگ در حوالی بازار انجام شده است و همچنین مرمت بازارچه سردار، کف سازی بازار مسگرها و سرای بخشی یا انجام شد و یا در دست اقدام است.
وی خواستار بازشناسی ظرفیت های نساجی، فرش، منسوجات، زرگری و مسگری در بازار کاشان شد و افزود: در اطراف محله میانچال مکانی برای اجتماع هیات های مذهبی در ایام محرم و صفر پیش بینی شده است تا عظمت شور حسینی بیشتر دیده شود.
بازار تاریخی کاشان در هشتم شهریور به شماره ۱۲۸۴ در فهرست
آثار ملی ایران درآمد و امروز با حضور مسئولان شهرستان یادمان ثبت چهل
سالگی این بازار تاریخی در تیمچه امین الدوله برگزار شد.
انتهای پیام/م