اهواز؛

سرمایه‌گذاری میلیاردی در زمینه بومی‌سازی تجهیزات و قطعات حفاری

در سه سال گذشته 14 مورد قرارداد پژوهشی و تحقیقاتی با دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منعقد شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران گفت: این شرکت در دولت یازدهم، 630 میلیارد ریال در زمینه بومی‌سازی تجهیزات و قطعات صنعت حفاری سرمایه‌گذاری کرده است.
مهدی عرشیان اظهار کرد: این حجم سرمایه‌گذاری در راستای اجرایی شدن برنامه های اقتصاد مقاومتی با همکاری میان ملی حفاری، مراکز دانش بنیان و صنعتگران داخلی صورت گرفته است.

وی با بیان این‌که این مدیریت متولی بومی سازی قطعات و تجهیزات کاربردی صنعت حفاری با همکاری دانشگاه‌ها، مراکز دانش‌بنیان و سازندگان ایرانی است، افزود: در سه سال گذشته 14 مورد قرارداد پژوهشی و تحقیقاتی با دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منعقد شده است.

وی حجم قراردادها را افزون بر 180 میلیارد ریال عنوان و اظهار کرد: از مجموع این قراردادها 9 مورد با مراکز علمی استان خوزستان و مابقی با دیگر دانشگاه‌ها است که به لحاظ تعداد و مبلغ، حدود 65 درصد درون استانی است.

عرشیان به حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی مرتبط با صنعت حفاری اشاره و شمار پایان‌نامه‌ها را در 3 سال گذشته 147 مورد عنوان و یادآور شد: از این تعداد 57 درصد به دانشگاه‌های استان خوزستان اختصاص دارد.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران گفت: از دیگر فعالیت‌ها در حوزه این مدیریت در سه سال گذشته می‌توان به تشکیل واحد نوآوری اشاره کرد که با هدف استفاده بهینه از استعدادهای بالقوه همکاران ایجاد شده است.

وی ادامه داد: در این زمینه با تشکیل کارگروه نوآوری، تاکنون 30 نفر از همکاران خلاق و نوآور شناسایی و ایده‌های نوآورانه آنان در قالب طرح تدوین و پس از بررسی‌های لازم با ایجاد راهکارهای مناسب، فرصت استفاده از آن‌ها مهیا می‌شود.

عرشیان با اشاره به همکاری مستمر با سازندگان قطعات و تجهیزات صنعت نفت، در خصوص فعالیت‌های انجام شده در این زمینه عنوان کرد: تعداد قطعات ساخته‌شده برای بار اول در این مدت افزون بر دو هزار مورد با حجم قراردادی به ارزش 450 میلیارد ریال بوده است و این در حالی است که با فراخوان سازندگان داخلی، 240 سازنده جدید شناسایی شدند.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران با بیان این‌که از این تعداد 40 درصد بومی خوزستان هستند، ادامه داد: مراحل ارزیابی و بازدیدهای میدانی و ثبت این سازندگان در وندور لیست(Vendor List) شرکت انجام و آنان می‌توانند در مناقصه‌های شرکت حضور یابند.         

انتهاي پیام/و

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.