به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی با تاکید بر اینکه هر چه سریعتر باید تکلیف 195واحدمسکونی نیمه تمام تا 2 ماه آینده مشخص و تحویل متقاضیان داده شود اظهارکرد: از ایرادات این پروژه هزینه سنگینی است که به منظور ایجاد شبکه برق زیرزمینی صرف شده که این امر باعث کسری بودجه در تکمیل این واحدهای مسکونی شد.
وی افزود: ایجاد شبکه با سازمان برق بوده و هیچ شخصی نباید در این زمینه پرداختی را به این سازمان داشته باشد و تنها در خصوص انشعاب ملزم به پرداخت مبالغ تعیین شده است.
استاندارخوزستان ادامه داد: متاسفانه دریافت حق شبکه ازمردم یک رسم غلط بود که دردولت گذشته صورت گرفت و به دنبال آن هزینه شبکه برق به صورت ناحق از مردم دریافت می شد.
شریعتی بیان داشت: در مسجد سلیمان مردمانی هستند که با سخت ترین شرایط و حداقل امکانات در انتظار سرپناهی برای خود هستند اما این تصمیمات غلط همچنان آنها را بی خانمان نگه داشته است.
وی همچنین به اعتبار 1صد میلیارد ریالی که برای تکمیل پروژه های بالای 80 درصد این شهرستان باقی مانده اشاره کرد و گفت: این اعتبار از 1 هزار و 200 میلیارد ریالی که به منظور اجرایی کردن ساخت یک هزار و 400 واحد مسکونی در مسجد سلیمان اختصاص داده شده بود باقی مانده، و باید این اعتباردر صورتی به پیمانکار پرداخت شود که کار زمین نماند و پیمانکار این مبلغ را در ازای طلب خود برداشت نکند.
استاندار خوزستان تاکید کرد: باتوجه به گزارشاتی که مدیران راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، توزیع برق استان، آب و فاضلاب شهرستان و سایر دستگاه های متولی مطرح کرده اند، در خصوص 315 واحدی که بالای 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، برآورد دقیق صورت گرفته و این واحدها در اولویت قرارگیرد.
منوچهر رحمانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: درسال 88 برآورد شد که برای یک هزار و 400 واحد یک هزار و 200 میلیارد ریال اعتبار از سوی شرکت ملی نفت اختصاص داده شود که از این اعتبار حدود یک هزار میلیارد ریال به صورت مستقیم به بنیاد مسکن داده شد، 20 میلیارد ریال هزینه پروانه ساخت و 37 میلیارد ریال هزینه خرید زمین شده که یکصد میلیارد ریال باقیمانده با توجه به تصمیمات جدید نفت به دستگاه های متولی اختصاص داده شده است.
وی افزود: بنیاد مسکن به عنوان مجری پروژه انتخاب، و درآن زمان قرار بود این یک هزار و 200 میلیارد ریال در سه سال تامین شود اما به دلیل مشکلات، 6سال به طول انجامید و این امر باعث شد اعتبارمورد نیاز به یک هزار و 700 میلیارد ریال افزایش یابد و اکنون به 50 میلیارد ریال برای تکمیل گام نخست این پروژه نیازمند شویم.
رحمانی تامین آب و برق 195 واحد آماده تحویل، مشارکت بخش خصوصی، مشارکت مردمی و تامین اعتبار مورد نیاز پیمانکاران را از پروژه، از جمله مدل های مالی پیشنهادی برشمرد.
انتهای پیام/گ