به گزارش گ
روه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، محمد نقیبی اظهار داشت: با توجه به وضعیت منابع آبی، باید سطح کشت زعفران کاسته شود و در مقابل افزایش بازده تولید این محصول در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: حجم تولید این محصول در خراسان رضوی در سال 95 - 94 رقمی معادل 294 تن بوده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، تصریح کرد: وضعیت کنونی توسعه کشت زعفران را بی برنامه است و باید به تناسب مدیریت تولید، کشت و برداشت از واحد ،سطح بازاریابی مناسب هم انجام شود، در غیر این صورت تولید زعفران آسیب جدی می بیند.
سال 1388 سطح زیر کشت زعفران در استان 49 هزار هکتار بود که هم اکنون به 75 هزار هکتار افزایش یافته است و میزان افزایش سالانه سطح زیرکشت زعفران در خراسان رضوی پنج هزار هکتار اعلام شد.
انتهای پیام// ی.م