نصرت الله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران در گفتوگو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به فعالیتهای این صندوق با توجه به احکام و اسناد بالادستی اظهار داشت: برنامههای و سیاستهای تدوین شده این صندوق بر اساس اسناد بالادستی و با هدف تحقق احکام اجرایی بر طبق اساسنامه بنیاد علم ایران بوده است.
وی یادآور شد: با سیاستهای کلی علمی و فناوری تلاش کرده تا به همه ظرفیتهای علمی موجود در کشور برسیم و در این راه مخاطبان به ویژه نخبگان را مورد حمایت مالی و کاری قرار دادهایم.
رئیس بنیاد علم ایران با بیان اینکه فعالیتهای این نهاد متناسب با نیازهای جوانان و شرایط بروز کشور است افزود: برای حمایت از ایدههای نو و خلاقانه برنامهریزی خاصی تبین شده زیرا که ما اعتقاد داریم کشور نیازمند توسعه زیرساخت و بسترهای علم وفناوری بوده که با تقویت این حوزهها ظرفیتهای جوانان تبدیل بالفعل میشود.
ضرغام ادامه داد:همه افرادی که در دانشگاه در حال تحصیل هستند در صورت داشتن ایدههای کاربردی و خلاقانه مورد حمایت همه جانبه صندوقهای پژوهشگران قرار گرفته و آزمایشگاههای تحقیقاتی در اختیارشان قرار داده میشود.
وی عنوان کرد: همه افرادی که در مراکز تحقیقاتی نقش مهمی در تهیه زیرساختهای علمی ایفا میکنند همچنین ظرفیتهای دانشی خارج از کشور به وسیله بنیاد علم ایران مورد حمایت مالی و تجهیزاتی قرار گرفته تا نخبگان جوان بدون هیچ مشکلی به کار تحقیق و پژوهش بپردازند.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران با بیان اینکه این صندوق از پژوهشسراهای دانشآموزی با هدف ترویج مطالعات کار تیمی حمایت میکنند، تصریح کرد: در جهت توسعه آینده دانشآموزان این صندوق از پژوهشسراهای دانش آموزی حمایت ویژهای کرده و در این راستا انجمن علمی دانشجویی، قطبهای علمی، پروژههای مشترک بینالمللی وانجمنهای علمی تخصصی مورد حمایت این صندوق و بنیاد علمی ایران قرار میگیرد.
ضرغام اظهار داشت: برای تبدیل ایده به مقصود و شرکتهای فناور و افزایش سرمایههای کشور صندوق ما به صورت کاملا پویا عمل کرده و از همه ظرفیتهای علمی در جهت ارتقا سطح دانش شرکتهای دانش بنیان متناسب با نیاز روز کشور حمایت و افراد نخبه را در پروژههای بزرگ بینالمللی شرکت میدهند.
وی گفت: بر اساس چشمانداز کشور صندوق سعی میکند تا تکنولوژی را از سایر کشورها انتقال داده تا اثرگذاریاش را در توسعه علم و فناوری افزایش یابد.
انتهای پیام/