به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: با اشاره به تقاضای تسهیلات بانکی 4 هزار 563 واحد تولیدی استان اصفهان تعداد 949 پرونده به بانک معرفی شده که 130 واحد توانسته اند تسهیلات بانکی دریافت کنند و آمار دریافت تسهیلات نسبت به متقاضی بسیار اندک است .
سید عبدالوهاب سهل آبادی با اشاره به آمادگی بخش خصوصی برای مشارکت در توسعه استان افزود: سایر استان ها در جذب سرمایه و افتتاح مراکز گردشگری و تجاری گوی رقابت را از اصفهان ربودند و این در حالیست که سالانه مبالغ بسیاری از استان اصفهان به خزانه کشور واریز می شود.
وی از همکاری اتاق های بازرگانی ،تعاون، اصناف وکانون کارفرمایان و خانه صنعت ،معدن و تجارت استان اصفهان برای همکاری و هم اندیشی برای توسعه سرمایه گذاری و رونق کسب و کار استان خبر داد وگفت: به زودی جلسه ایی با حضور سرپرست بانک های عامل استان در موضوع نحوه پرداخت تسهیلات بانکی برگزار و موضوع را از نزدیک بررسی خواهیم کرد.
ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در این جلسه خواستار برخورد قضایی با افرادی که زمین های در شهرک های صنعتی دریافت کردند و اقدامی برای راه اندازی واحد تولیدی نکردند،شد و بیان داشت : دادگاهها باید در این زمینه ورود کنند ولی در طول 9 ساله گذشته به این دعاوی رسیدگی چندانی نشده است.وی اضافه کرد:این زمین ها باید واحد تولیدی شود و زمینه اشتغال جوانان را فراهم سازد.
مصطفی رناسی نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان هم افزود :بر اساس مصوبات ستاد تسهیل مقرر شد که واحدهای تولیدی که دارای مشکلات مالی از جمله چک برگشتی اند مشمول دریافت تسهیلات شوند تا بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
در این جلسه موانع بازدارنده توسعه شهرک های صنعتی ایران و
قانون اصلاح آن و قانون نحوه ی واگذاری مالکیت و اداره ی امور شهرکهای صنعتی و
آیین نامه اجرایی آن که در اجرا دارای مشکلات متعددی است مطرح و مقررشد کمیته ایی
با محوریت شرکت شهرک های صنعتی استان و هیات امنای شهرک های صنعتی تشکیل شود و در
مدت یک ماه پیشنهادات خود را در قالب اصلاح ،حذف و یا وضع مقررات اعم از آیین نامه
و بخش نامه ،دستورالعمل ،شیوه نامه یا رویه اجرایی قانون و آیین نامه های شرکت
شهرک های صنعتی ایران را به منظور بهبود
کسب و کار استان به دبیرخانه شورا ارایه نماید.
انتهای پیام/م