رسول زرگرپور با بیان اینکه در شرایط رکود این صنایع با مشکلات زیادی مواجه هستند، اظهار داشت: مسائل بانکی، بیمهای مالیاتی و ... از جمله این مشکلات است و به همین دلیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در اصفهان با جدیت فعالیت و جلسات مستمری برگزار میکند که خوشبختانه نتایج خوبی نیز داشته است.
وی به عملکرد بستهٔ حمایت واحدهای کوچک و متوسط و بالای صد نفر اشاره کرد و افزود: براساس آخرین آمار گزارش شده از سایت بهین یاب، تاکنون ۱۰۶۴ واحد که استحقاق اخذ تسهیلات داشتند ۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال قرارداد تسهیلات با آنها بستهشده و بیش از ۱۰۲۰ واحد نیز تسهیلات خود را به حجم ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال دریافت کردهاند.
زرگرپور افزود: عقد قرارداد نزدیک به ۲۰۰ واحد دیگر هم تا پایان سال صورت خواهد گرفت که در صورت تحقق این امر تعداد واحدهایی که عقد قرارداد کردهاند به ۱۲۵۰ واحد خواهد رسید و سقف تسهیلات هم به بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال که معادل سقف استان در اخذ این تسهیلات است میرسد.
استاندار اصفهان یادآور شد: این آمار و ارقام اصفهان را در صدر کشور قرارداده است و استانهای بعدی با یک فاصلهٔ زیادی قرار گرفتهاند که با توجه به آمار بالای واحدهای صنعتی استان این آمار دور از انتظار نبوده است.
وی به واحدهای بالای صد نفر کارکنان اشاره کرد و گفت: حدود ۱۳۳ واحد با تسهیلات موردنیاز ۳۲ هزار میلیارد ریال به ستاد مرکزی معرفی شده بودند و براساس آمار امروز با ۴۱ واحد با تسهیلاتی در حدود ۴۴۰۰ میلیارد ریال عقد قرارداد شده است.
زرگرپور افزود: اگر بتوانیم تعداد اینگونه واحدها را به بالای ۱۰۰ واحد و حجم تسهیلات این واحدها را به بالای ۲۰ هزار میلیارد ریال برسانیم در مجموع ۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات را در اختیار واحدهای بحرانزده و در رکود قرار دادهایم.
استاندار اصفهان ادامه داد: علیرغم اینکه امسال نیز تعدادی فرصت شغلی از بین رفته است ولی این دو بستهٔ حمایتی توانسته است ۴۵ هزار فرصت شغلی را تثبیت نماید.
وی با بیان اینکه در سال
آینده بستهٔ حمایتی جدیدی تحت عنوان توسعهٔ اشتغال پایدار اجرا میشود،
گفت: هدف از این بسته ایجاد اشتغال جدید خواهد بود که در سال آینده اجرایی
خواهد شد.
انتهای پیام/م