وی افزود 67 دامپزشک و 42 بازرس گوشت در این برنامه حضور داشته و 35 روحانی ناظر شرعی نیز در امر نظارت شرعی همکاری خواهند داشت.
داهیم تصریح کرد: خوشبختانه استقبال مردم از ذبح دامهای قربانی در چند سال گذشته در کشتارگاههای دامی افزایش پیدا کرده که نشان از اهمیت مردم به مسائل بهداشتی دارد.
وی ادامه داد:کشتار ، پوست کنی ، بازرسی بهداشتی و آماده سازی لاشه دامها در کشتارگاهها بصورت رایگان صورت می گیرد و از شهروندان درخواست نمود تا ترجیحاً دامهای قربانی را جهت ذبح به کشتارگاههای دام اعزام کنند و چنانکه تمایل به ذبح دام در سایر محل ها داشته باشند ، جهت اعزام ناظرین بهداشتی با شماره تلفن 1512 تماس حاصل فرمایند.
داهیم به اهمیت رعایت مسائل بهداشتی تاکید کرد و از شهروندان خواست بدون استفاده از دستکش ، از دست زدن به خون و گوشت دامهای تازه کشتارشده اجتناب کرده و گوشت دامهای قربانی را قبل از مصرف ، بین 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهند.
وی در پایان سخنان خود اظهار نمود که برابر هماهنگی و جلسات برگزار شده با دادستانی – نیروی انتظامی – مجمع امور صنفی و دیگر ارگانها و ادارات ذیربط ، با کشتار کنندگان و عرضه کنندگان گوشت غیر مجاز ، اعم از مغازه های قصابی و یا کنار جاده ای بشدت برخورد خواهد شد.
شماره تلفن های 1512 و 32770980 و 32426848 در روز عید قربان ، آماده هماهنگی و اعزام اکیپ برای بازرسی گوشت دام می باشند.
انتهای پیام/س