برداشت فندق در یک هزار و 200 هکتار از باغات الموت غربی آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ مسوول جهاد کشاورزی الموت غربی ، برآورد و عملکرد متوسط این محصول را هزار و 800  کیلوگرم در هکتاربیان کرد .

نوحه گر گفت : فندق این منطقه  از جمله محصولات باغی در سطح استان است که بدون استفاده از سموم و کودهای  شیمیایی و به صورت کاملا ارگانیک تولید می شود .

به گفته وی ، برداشت این محصول تا پایان شهریور ماه ادامه دارد .

استان قزوین با بیش از 1700 هکتار باغ فندق دومین تولید کننده فندق درکشور است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.