به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صورت فلکی شمالی و کوچک مثلث؛ خانه کهکشان مارپیچی شکوهمند "M33" است. این کهکشان به کهکشان فرفره و کهکشان مثلث مشهور است. قطر "M33" بیش از 50 هزار سال نوری است و پس از کهکشان آندرومدا ( M31) و کهکشان راه شیری ما، به عنوان سومین کهکشان از کهکشانهای موسوم به "گروه محلی - Local Group" از نظر وسعت محسوب میشود.
در فاصله 3 میلیون سال نوری از کهکشان راه شیری، کهکشان "M33" خود به عنوان یکی از کهکشانهای اقماری کهکشان بزرگ آندرومدا به نظر می آید [کهکشان های اقماری به دور کهکشان های بزرگتر میچرخند] و ستاره شناسان درباره این دو کهکشان دیدگاه های جذاب و جالب تری نسبت به دیگر منظومه های بزرگ ستاره ای مارپیچی دارند.
از منظر زمین این تصویر زیبا و باکیفیت به خوبی خوشه های ستاره ای آبی رنگ و مناطق صورتی شکلگیری ستارگان در امتداد بازوهای پیچشی کهکشان "M33" را نشان میدهد. در واقع سحابی "cavernous NGC 604 "[ منطقه صورتی رنگ] که در حدود موقعیت ساعت 1 از مرکز کهکشان قرار داده می شود پرنورترین ناحیه تولد ستاره ای است .
همانند M31 [آندرومدا]، جمعیت ستاره ای "M33" نیز معیار کیهانی مناسبی برای کمک به ایجاد یک "مقیاس فاصله ای" مناسب در کل عالم است.
عکاس: جیوانی بنینتندهعکس فردا: آسمان نقاشی شده مخفی (به طور کلی عنوان عکس فردا در سایت ناسا صرفا به موضوع اشاره دارد)
برای مشاهده تصاویر در ابعاد اصلی روی آنها کلیک کنید.
انتهای پیام/