شش درصد از گوشت قرمز استان همدان در واحدهای صنعتی و 94 درصد هم در واحدهای روستایی تولید می شود.

تولید 6 درصد از گوشت قرمز استان در واحدهای صنعتی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان بابیان اینکه در استان همدان ۳۷۰ هزار رأس دام سنگین، یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار رأس گوسفند و ۳۰۰ هزار رأس بز و بزغاله وجود دارد، عنوان کرد: استان همدان دارای 350 واحد پرورش گاو شیری صنعتی با ظرفیت ۴۸ هزار رأس برای هر گله است.

نصرت الله چهاردولی با اشاره به اینکه تولید گوشت قرمز استان ۲۸ هزار و 11تن است، بیان کرد: استان همدان سه و نیم درصد تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد.

وی ادامه داد: میزان تولید گوشت قرمز از گاو اصیل 919هزار تن ، گاو های دو رگ14هزار و194 تن ، گاو های بومی 2920 تن ، گوسفند6678 تن ، بز 1300تن در سال است.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان بابیان اینکه استان همدان رتبه 11 کشور را در تولید گوشت قرمز دارد، بیان داشت: مقدار تولید گوشت از دام سبک ۱۰ هزار تن بوده که ۳۶ درصد کل گوشت استان را تشکیل می‌دهد.

گفتنی است، سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور 11 کیلو و 500 گرم است که این میزان در استان همدان به 4/11 کیلوگرم می رسد.

انتهای پیام/ ص


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار