سرمربی سابق تیم ملی والیبال بانوان و مدیر تیم ملی والیبال "ب" به بررسی چالش های پیش روی والیبال زنان پرداختند.

از دل زدگی بانوان ملی پوش والیبال تا جرقه ای که در فیلیپین زده شدبه گزارش خبرنگار توپ و تور باشگاه خبرنگاران جوان مریم هاشمی سرمربی سابق تیم ملی والیبال بانوان و علی پورعروجی مدیر تیم ملی والیبال "ب" در گفت و گو با رادیو ورزش به بررسی عملکرد تیم ملی والیبال زنان در جام باشگاه های آسیا پرداخت.
مریم هاشمی سرمربی سابق تیم ملی والیبال بانوان درباره تیم ملی بانوان گفت: 9 سال است که تیم بانوان ما در رقابت های جام باشگاه های آسیا حضور می یابد. امسال توانستیم مقام پنجم را کسب کنیم این جایگاه بهترین جایگاه ایران در 9 دوره بوده است. علت کسب این نتیجه به سابقه حضورمان رقابت های جام باشگاه های آسیا بر می گردد. در سال های اخیر کادر فنی و بازیکنان به دلیل آن که نتوانسته بودند مقامی کسب کنند دل زده شدند و هیچ چیز برای از دست دادن نداشتند. اما خوش بختانه این بار با هم دلی و انگیزه جدید توانستند به جایگاه پنجمی دست یابند.

وی افزود حضور یک مربی خارجی در کوتاه مدت نمی تواند تاثیری چندانی در جایگاه بازیکنان داشته باشد. جایگاه پنجمی جرقه ای شد هم برای مربیانی که دچار رکود شدند و هم  بازیکنان که راه خود را با انگیزه بیشتری ادامه دهند. لازم است فدراسیون نیز از بانوان حمایت بیشتری انجام دهد و پشتوانه سازی برای این تیم را جدی بگیرد تا بتوانیم در سال های آینده به سکوهای بهتری در آسیا دست یابیم که البته کار بسیار سختی است.

 سرمربی سابق تیم ملی بانوان درباره لیگ بانوان اظهار داشت: یکی از بزرگترین ضعف والیبال بانوان نبود اسپانسر است. تا آخرین لحظه مشخص نیست کدام تیم در لیگ حضور می یابد. تمام هزینه هایی که برای یک تیم بانوان انجام می شود به اندازه یک بازیکن مرد نیست ولی حامیان مالی حاضر به سرمایه گذاری نیستند.

علی پورعروجی مدیر تیم ملی"ب" درباره سطح تیم ملی بانوان خاطر نشان کرد در حال حاضر سطح والیبال بانوان در آسیا سطح بسیار بالایی است. به همین دلیل باید برنامه داشته باشیم. قطعا سرمایه گذاری که در بخش مردان انجام شده است در بخش بانوان صورت نمی گیرد. زمینه پیشرفت برای مربیان داخلی در گرو رقابتی شدن مسابقات در لیگ است. البته نیاز به زمان داریم. بانوان برای رسیدن به موفقیت انگیزه فراوانی دارند.

 مدیر تیم ملی والیبال "ب" درباره آن چه که  باید در والیبال بانوان رخ دهد اظهار داشت حامیان مالی در والیبال زنان باید زودتر مشخص شوند و باشگاه ها تمرینات خود را آغاز کنند. لازم است دوره آمادگی جسمانی جدی گرفته شود. چیزی که در بخش مردان به معضل تبدیل شده است خود تمرینی است.

وی ادامه داد مسئله ای که این چند سال با آن مواجه هستیم اختلاف سرمایه گذاری در تیم هاست که باعث از دست رفتن تعادل و بالانس می شود. یک لیگ باید هم گون باشد. مسئله دوم عدم پای بندی باشگاه ها نسبت به بازیکنان است. یک باشگاه باید تفکری فراگیر داشته باشد و برای نوجوانان، جوانان و بانوان نیز سرمایه گذاری کند.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار